algo de nubes
  • Màx: 18°
  • Mín: 11°
17°

Sobre el tancament de l'apotecaria del Port d'Alcúdia

He tingut coneixement fa uns dies, precisament a través dels mitjans de comunicació, de l'amenaça de tancament que pesa sobre l'apotecaria del Port d'Alcúdia, situada a la banda de la mar de la carretera Alcúdia-Artà. Juntament amb tota la meva família, passam els estius en aquesta zona des Port d'Alcúdia des de fa molts d'anys. Fins que l'any passat es va obrir aquesta nova apotecaria, el meu padrí, que té prop de vuitanta anys, ens encarregava als seus familiars la tasca d'anar a comprar els medicaments que de forma regular es veu obligat a prendre. I tot això venia donat perquè per tal de comprar aquests productes a l'apotecaria més propera, s'havia de travessar la carretera que va al Port, que té una gran intensitat de trànsit i és molt perillosa, a més que dita apotecaria es troba a més d'un quilòmetre de ca nostra. Així que una setmana sí i una altra també o bé jo, o mon pare o ma mare, anàvem a comprar els medicaments a l'apotecaria de l'altra banda de la punyetera carretera, a on tot s'ha de dir, sempre ens han tractat amb molta amabilitat i correcció.
Des que l'any passat varen obrir aquesta nova farmàcia, a la nostra banda de la carretera, no he hagut de tornar a fer-li aquest encàrrec al padrí, ja que és ell mateix qui s'encarrega d'anar a comprar els seus medicaments a l'apotecaria. I si ho fa és perquè no ha de travessar la carretera ni ha de caminar tant per poder arribar a la farmàcia, a més que també està molt content amb l'atenció que té amb ell el personal de l'apotecaria del Sr. Crespí.
La veritat és que no entenc per què volen tancar una apotecaria que està donant tan bon servei a tots els que, com nosaltres, vivim en aquesta part de la carretera, i que ha suprimit les dificultats i el perill que suposava haver de travessar-la per poder anar a una apotecaria. Si és cert, com han publicat els diaris, que són els altres apotecaris del Port d'Alcúdia els que volen fer tancar la farmàcia, vull dir que encara que tanquin l'apotecaria d'en Crespí, ni jo ni la meva família tornarem anar a comprar a cap de les apotecaries del Port, perquè crec que encara que està molt bé que cadascú defensi els seus interessos, no tenen per què voler perjudicar els usuaris de la zona només amb la intenció de fer més doblers i eliminar la competència. És per això que he volgut manifestar la meva protesta i el meu suport al Sr. Crespí, i crec que no són pocs els residents d'aquesta zona del Port d'Alcúdia que també pensen com jo.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.