algo de nubes
  • Màx: 17.06°
  • Mín: 7.61°
17°

Rescat en el torrent de Pareis

Sr. director:
El motiu de la present carta és per aclarir uns fets que es varen publicar a alguns mitjans de comunicació el passat dissabte 22 d'agost.

El dijous 20 al torrent de Pareis hi va haver una caiguda d'un ciutadà anglès, resident a Pollença, que es va fer mal a una espatlla, no sé si se la va rompre o simplement treure de lloc. A una certa premsa d'àmbit autonòmic, va sortir el dissabte aquesta notícia, que donava a conèixer que el rescat havia estat molt llarg a causa de l'abruptesa del terreny, i que hi havia participat la Guàrdia Civil, la Creu Roja i un policia local.

Això és una veritat a mitges, ja que realment hi participà el següent personal: un tinent, un sergent i set guàrdies de la Guàrdia Civil; cinc voluntaris de la Creu Roja; un policia local. Un cap de servei, un sergent, dos caporals, dos bombers voluntaris i mitja dotzena de bombers profesionals dels Bombers de Mallorca. I a més, un nin que va ajudar portant aigua i fent llum quan es va fer de vespre. En total unes vint-i-vuit persones aproximadament. El rescat va esser llarg i va dur molta de feina, pero no a causa de les dificultats del terreny, sinó a causa de la tossudesa dels responsables del servei que s'obstinaren a dur en camilla a una persona que estava perfectament en condicions de caminar, i que en diferents ocasions va manifestar que ho volia fer, perquè damunt la camilla ho passava molt malament i rebia molts de cops a causa de les roques que havíem d'anar travessant, i que anant a peu haurien estat un obstacle molt més fàcil de salvar, a mes de poder-se dur a terme amb només quatre o cinc persones, amb la qual cosa hauria estat molt mes econòmic, al mateix temps que s'hauria augmentat l'efectivitat de l'equip de rescat i la qualitat de l'assistència al ferit. Vos vull donar les gràcies avançades per la publicació d'aquesta carta, a més d'encorajar-vos per continuar tirant endavant amb la vostra publicació, l'única que s'edita per las ciutadans de la nostra Comunitat.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.