algo de nubes
  • Màx: 20.17°
  • Mín: 13.1°
20°

Ha començat la quarta guerra mundial?

És un dijous del mes d'agost. Diversos avions ultramoderns de la força aèria dels EUA bombardegen «enclavaments terroristes» del fonamentalisme musulmà, de l'Afganistan i Sudan. Ha estat, segons els ianquid, un acte d'autodefensa —en resposta als atemptats de les ambaixades de Kenya i Tanzània. Ha començat la quarta guerra mundial? La tercera, la guerra freda, la varen perdre els russos.
És difícil respondre, però el que, sense cap dubte, està molt clar és que l'arrogància de la democràcia imperial nord-americana, ha obert la caixa dels trons de la «pesta» del dogmatisme religiós, (l'autèntic opi de la humanitat). I és que, els extremistes i antidemòcrates talibans, així com el «gran satanàs», Osama Bin Ladent, són gairebé una creació dels Estats Units, puix que ja fa més de dotze anys, en ple furor reaccionari de la creuada progressita reaganiana (que Bush va continuar) tan la CIA com el Pentàgon va donar suport logístic i armamentístic a tota una munió de grups feixistes religiosos i poca-soltes, per tal d'exterminar el moviment panarabista laic i esquerrà. Encara que tot això no és tan contradictori, ja que de fet, els Estats Units fomenten i promouen arreu del món el virus del fonamentalisme perquè ells són els primers fonamentalistes i reaccionaris.
Tant de bo que el laïcisme, la justícia social i la racionalitat de la Unió Europea, puguin equilibrar aquesta boja carrera cap al fanatisme més recalcitrant.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.