muy nuboso
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
13°

Els botxins de les discoteques

Sr. director:
Al final ha passat el que havia de passar i a més a més irreversiblement. Aquest cop ha estat a una discoteca de l'Hospitalet, però podia haver succeït a qualsevol altre indret de la nostra geografia. Així, la barreja de manca de professionalitat, brutalitat, i manca de control i de responsabilitat per part de les autoritats han provocat una estúpida i molt injusta mort d'una persona en la plenitud de la vida.
I ara què? Ens preguntem molts ciutadans. Doncs és clar, s'ha de fer recaure tot el pes de la llei en els responsables d'aquest crim. Encara que, al meu entendre, les lleis no són adequades per fer front a aquests casos tan flagrants. Perquè hem de pensar que tan responsables són aquests galifardeus estil Rambo, com els qui els contracten i els donen ordres. Així, per començar, la legislació hauria de preveure la detenció dels culpables directes i alhora, el tancament d'aquests locals d'oci, (amb el consegüent expedient administratiu i penal als amos i/o responsables d'aquestes discoteques), fins que no s'esbrinés completament el cas.
Per altra banda, s'hauria de controlar millor les empreses de seguretat privada, (que darrerament estan creixent com bolets i moltes vegades el que fan és crear més inseguretat), i donar un toc d'atenció als gimnassos, on la majoria de vegades es contracten aquests botxins per fer de porters de discoteques.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.