La Mostra de Cuina Mallorquina homenatja Tomeu Esteva
Imatge d'arxiu del cuiner Tomeu Esteva. Foto: P. Bota. La XVII Mostra de Cuina Mallorquina comença demà dimecres i conclourà diumenge 15 de maig, en una edició en la qual es ret homenatge al cuiner Tomeu Mestre, a través de set receptes seves. Apel·lant als cinc sentits i amb plats tan suggeridors com frit mariner, sopes de matances una mica coents, bacallà amb sobrassada i mel, amanida de patates i pop, oli d'oliva i pebre bord, pastís de formatge fresc, pastís de brossat amb nous, mel i figues seces, entre d'altres, la presidenta de l'Associació Empresarial de Restauració de Mallorca (CAEB), Pilar Carbonell, ha explicat els detalls de l'organització de la Mostra, que explicarà aquest any amb la participació de 38 restaurants repartits en 18 municipis de l'illa.
- [VÍDEO] Cañadas (Vox) reconeix que volen aconseguir que l’ensenyament sigui «tot en espanyol» excepte l’assignatura de català
- Arruixada ciutadana contra Marga Prohens
- Calvià 2000 convoca un 'examen' perquè els treballadors puguin acreditar el nivell de català i els avança les preguntes que hi haurà
- Els directors dels centres d’infantil i primària de Mallorca traslladen el seu malestar al conseller d'Educació per les mesures pactades amb Vox i li mostren camisetes verdes
- Impactant vídeo d'un 'balconing'