cielo claro
  • Màx: 27°
  • Mín: 18°
18°

Up Chancen GM, triomfador del Gran Premi de Manacor

Pascual firmà una cursa intel·ligent i s'imposà en la cinquanta-tresena edició del Gran Premi

La comarca de Llevant visqué ahir la jornada gran del trot amb la disputa de l'edició cinquanta-tres del Gran Premi de Manacor, la prova reina de l'hipòdrom municipal i la tradicional revenja del Gran Premi Nacional. Up Chancen GM es va adjudicar la clàssica de Manacor després d'una excel·lent direcció del seu conductor i propietari, Patrick Pascual. Per a aquest fill de C Super Chance, suposa el seu Gran Premi Nacional particular, ja que la seva condició de castrat li impedí disputar la gran clàssica del trot. Després d'una ràpida sortida, Up Chancen GM i Une Star Photo HM acceleraren per posar-se al capdavant. En el primer pas per meta, Une Star Photo HM aconseguí la primera plaça i Up Chancen GM quedà a darrere. Under The Sea HM avançà posicions en la volta següent i a 1.500 metres de la meta se situà a l'exterior d'Une Star Photo HM.

Més enrere Unómetro rodava per la corda i en segona línia Un den Fliper i Uncle Yim CS. A poc més de 1.000 metres del final, Uncle Yim CS imprimí un fort canvi de ritme i s'acostà a Une Star Photo HM. Up Chancen GM continuava tercer. Al toc de campana es mantenien aquests llocs. En el darrer revolt, Une Star Photo HM aguantava primera, mentre que Uncle Yim CS mostrava cansament i s'allunyava del triomf. Aquest moment va ser el decisiu per a Up Chancen GM, que es va obrir a l'exterior i durant la darrera recta retallà el marge amb la campiona de la quadra HM. Els darrers 100 metres permeteren un espectacular duel pel títol entre la pupil de Guillem Andreu i Up Chancen GM. El poltre de Patrick Pascual va batre Uneix Star Photo HM a la mateixa meta amb un registre d'1.18,1 en els 2.375 metres, el segon millor registre de la història de la clàssica de Manacor.

Une Star Photo HM va entrar segona a 1.18,2, amb Guillem Andreu. Uncle Yim va repetir la tercera posició de Palma a 1.18,4 amb Toni Frontera. Així mateix, Unómetro va reafirmar la quarta plaça del Nacional a 1.18,8 amb Agustí Pou.

Silver Mixó triomfa

Just abans del Gran Premi es va disputar el premi Cala Rajada, destinat als millors cavalls estatals de més de tres anys. Oh Tap In HM va marcar en tot moment la pauta de la cursa escortat primer per Treboli Spa i més endavant per Magistral. Silver Mixó va atacar en la penúltima recta i es va situar al costat d'Oh Tap In HM. En la darrera recta es va imposar amb autoritat amb una mitjana de 16.01,8 en els 2.375 metres de mans de Toni Frontera. Magistral va batre en el tram final de la correguda Oh Tap In HM i conquerí el segon lloc a 1.17,0 amb Toni Valls.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.