muy nuboso
  • Màx: 11.83°
  • Mín: 7.77°
11°

Batalla sense quarter en el Critèrium

Deu dels millors nacionals del moment lluitaran per obtenir la victòria. Magistral i Oh Tap In HM parteixen amb el cartell de favorits. Nou corregudes composen el programa de Manacor

Una vegada que l'agitació del Gran Premi Nacional s'ha esvaït, aquest cap de setmana torna la programació habitual als dos hipòdroms mallorquins. Dissabte a Manacor es disputaran nou corregudes, mentre que diumenge a Son Pardo seran vuit. La cursa que centrarà l'atenció serà la sisena del programa palmesà, el Critèrium Nacional.
És una bona excusa per desplaçar-se fins a l'hipòdrom de Son Pardo. Deu dels millors nacionals del moment protagonitzaran una batalla sense quarter per assolir un triomf pel qual no es pot descartar cap dels participants.

Tot i això, dos dels efectius parteixen amb el cartell de favorits. Es tracta dels cracs Magistral i Oh Tap In HM.
El de Quadra Valls Rullán arribarà a la cita amb ganes de gresca. La segona posició en què finalitzà el premi Sencers i Egües (amb una via d'1.14.9) de fa dues setmanes, n'augmenta la competitivitat. Toni Valls cercarà refer-se amb un triomf que el consolidi com el millor nacional del moment; una cosa que tractarà d'impedir Miquel Mestre a les regnes d'Oh Tap In HM.

El producte de la Quadra HM va apuntar-se la victòria en la darrera sortida amb un temps d'1.16. El mateix registre que aconseguí Oliver CG, que també li serví per obtenir la victòria. Cal enumerar la resta de participants per fer-se una idea de l'emoció que es pot viure en aquesta sisena correguda. Noms com el de Shakir Star, Omni Maker SB, Lluna Plena, Sybila de Kor, Naronica, Nacho Mar L i Treboli Spa completen el cartell del Critèrium, que es disputarà sobre 3.150 metres i repartirà un total de 5.000 euros en premis.

Manacor

L'hipòdrom de Manacor disposa d'un programa de nou corregudes per a demà. Les més destacades són el premi Zulima i el Fania Monsol. En el primer, Mitjan Maig i Star de Nells parteixen com els favorits, mentre que en el segon Organisateur és el primer candidat a la victòria.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.