algo de nubes
  • Màx: 11.99°
  • Mín: 7.77°
11°

La legió francesa desembarca a Palma

Els internacionals prenen el protagonisme a Son Pardo amb la disputa del Gran Premi de les Balears i el premi Pierre Giffard, els quals repartiran un total de 60.000 euros

Els efectius internacionals prendran el protagonisme aquest cap de setmana a Son Pardo. La disputa del Gran Premi de les Balears i del premi Pierre Giffard reunirà una legió de cavalls francesos: els vuit que ahir desembarcaren a Son Sant Joan procedents del país gal i els set efectius francesos que han estat criats a Mallorca. Retransmeses en directe per la Televisió de Mallorca i pel canal temàtic francès Equidia, i amb la possibilitat d'apostar des dels mateixos hipòdroms francesos (la cursa està inclosa en el circuit d'apostes gal, PMU), aquestes dues corregudes s'han convertit en un dels clàssics del calendari i són el gran atractiu d'un cap de setmana en el qual a l'hipòdrom de Manacor no hi haurà curses.

Set efectius francesos criats a Mallorca (Mystere du Lahme, Le Bijou de Bootz, Lutin du Perche, Ker Malo, Koch Mar, Kent Barbes i Lys de Vrie) s'enfrontaran a vuit productes arribats expressament del país gal, en una de les curses més atractives per als aficionats al trot. Esportivament parlant, el gran favorit per emportar-se els 23.000 euros amb què està dotada la primera posició és Marathonman. Amb uns guanys que superen el milió d'euros i un rècord d'1.11.7, el producte dirigit per Jos Verbeeck es presenta a Son Pardo com el preferit per adjudicar-se la victòria. Per aconseguir-la, però, haurà de tenir el permís de Paradis Cordiere.

A les regnes de J.L. Labigne, aquest efectiu de set anys té el rècord de velocitat de tots els participants. El seu 1.10.5 el presenta com un rival fort i amb capacitat per lluitar pel triomf, tot i sortir dins el segon grup de l'autostart. Pel que fa als efectius criats a Mallorca, s'han de tenir presents efectius com Mystere du Lahme, Kent Barbes i Lys de Vrie. D'altra banda, el premi Pierre Giffard presenta L'Uno d'Aubepierre com un dels candidats a vèncer. A les regnes de Pep Toni García, el de la quadra Es Tito arriba amb una victòria com a carta de presentació, de la mateixa manera que Le Roy Li, un altre dels aspirants a endur-se els 5.000 euros amb què està dotat el primer lloc. Entre la resta dels setze participants en la novena correguda del programa destaquen Kermes Narcy i Kid Beauty.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.