nubes dispersas
  • Màx: 19°
  • Mín: 13°
19°

Harry du Cotil, el millor dins Son Pardo

El millor menador dins el coliseu palmesà tornà a ser Toni Frontera, per setena vegada en la seva trajectòria. L'amateur més destacat fou Toni Valls i Francesc Bennasar s'imposà entre els aprenents

L'Institut per a l'Esport Hípic de Mallorca va entregar ahir els premis de la regularitat a l'hipòdrom de Son Pardo de l'any 2009. Una vegada més, el menacor Toni Frontera aconseguí el Fuet d'Or al millor joquei de l'any i l'efectiu de la quadra Ladil Harry du Cotil va ser reconegut com el millor cavall. El president de l'institut, Toni Nadal, va ser l'encarregat de lliurar les plaques als premiats en una cerimònia distesa i propera, que es dugué a terme a la sala VIP de Son Pardo i a la qual assistiren també membres de la Federació Balear de Trot.

A més dels ja esmentats Toni Frontera -millor joquei- i Harry du Cotil -millor efectiu-, també varen ser guardonats Misteriós Mar, de les Quadres Blaugranes, com el segon cavall més regular; Francesc Bennasar Adrover com el millor menador aprenent; Antoni Valls Barceló com el millor menador amateur; OH Tap In HM, de la quadra HM, com a vencedor del I Circuit dels 4 anys, i finalment Lebrook, de la quadra Can Julià, el qual es va endur els guardons per la millor velocitat nacional i absoluta.

Toni Nadal explicà que la intenció de l'Institut per a l'Esport Hípic és ampliar aquests premis de la regularitat la pròxima temporada amb més categories, a més de variar els criteris per tal d'augmentar la competitivitat.
Al marge d'això, el president de l'ens felicità els membres d'Astrot perquè un any més la comunitat de les Illes Balears encapçala el rànquing estatal quant a naixements d'efetius, a part de ser la que més hipòdroms té i la que més carreres disputa. Finalment, Nadal recordà que un cavall de trot no és una bicicleta i defensà la importància que aquests poden tenir en l'activació de l'agricultura de les Illes.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.