muy nuboso
  • Màx: 16°
  • Mín:
16°

Victòria clara de Lost

Hulmer s'imposà en l'especial per a internacionals després de superar Koch Mar

Finalment, la pluja no impedí que es disputàs la diada de Reis al municipal de Manacor, com sí que succeí dimecres, en una jornada freda que féu minvar l'assistència de públic i en la qual els protagonistes principals varen ser Hulmer -vencedor del premi especial per a internacionals- i Lost -que s'imposà en l'especial per a nacionals. Quant als poltres, el més destacat va ser el menorquí Tambor, que va superar el gran favorit a la victòria, Tamarin de Font.

De la sessió matinal cal destacar la victòria de Nicky d'Astorg en la correguda estel·lar -el premi August Whorty-, en la qual superà per una dècima Lutin des Essarts i Lotus Glorieux. A més, les corregudes matinals demostraren que la pista s'havia recuperat després de les intenses plujes que l'han castigada tota la setmana.

També resultà interesant el transcurs de la prova reservada a poltres de dos anys, en la qual Thunder SAS s'imposà amb un avantatge ampli sobre els rivals. Per darrere el vencedor creuaren la línia d'arribada També som d'en Lliro i Talismán de sa Cova.

Les competicions més importants de la diada es disputaren durant el capvespre, concretament les especials per a poltres, nacionals i internacionals. La primera que es corregué va ser la reservada a poltres de dos anys, una prova que, per desgràcia, només va tenir cinc participants. El principal aspirant, Tamarin de Font, controlà la cursa en tot moment i semblava que s'hi havia d'imposar de manera clara, però al final hagué de cedir per l'empenta en l'esprintada final del menorquí Tambor que, menat per G. Pou, aconseguí la victòria amb una mitjana d'1,20,6. A continuació, travessaren la línia de meta Tana Sound SO, que també superà Tamarin de Font, tercer amb un registre d'1,20,6.

El premi especial per a internacionals va ser guanyat amb autoritat per Hulmer que, amb dirigit per Joan Toni Riera, trotà amb una marca d'1,18,5 i superà amb claredat el favorit, Koch Mar, que va ser segon amb un temps d'1,19. Finalment, pel que fa al premi especial per a nacionals, Lost, amb M. Riera a les regnes, en fou el vencedor. L'efectiu dels germans Muntaner controlà la cursa en tot moment i passà la retxa de l'arribada, seguit de Jupiter Alarm i de Mexhammer Marino, amb una velocitat de 1,21,3.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.