algo de nubes
  • Màx: 18.79°
  • Mín: 9.02°
18°

Nadal 'renya' Djokovic per no haver-se vacunat

El tennista mallorquí Rafel Nadal ha assegurat que li sap greu la situació per la qual passa el número u del món, el serbi Novak Djokovic, aïllat en un hotel mentre es decideix si se li nega l'entrada a Austràlia, i ha explicat que encara que és «lliure per a prendre les seves pròpies decisions» ha de saber que tot té «conseqüències».

«Crec que si volgués, estaria jugant aquí a Austràlia sense cap problema. Ell va prendre les seves pròpies decisions i tots són lliures de prendre les seves pròpies decisions, però després hi ha algunes conseqüències», va assenyalar en roda de premsa.

El govern d'Austràlia va impedir l'ingrés al país de Djokovic, nou vegades guanyador de l'Obert australià, en no tenir en regla el visat i «no complir» l'exempció mèdica per la qual se l'havia autoritzat un dia abans a disputar l'Obert d'Austràlia, primer 'Gran eslam' de la temporada.

Segons Nadal, que va passar recentment el coronavirus però va ser autoritzat per a competir a Melbourne Park, a Djokovic li hauria facilitat la vida haver-se vacunat. «És normal que la gent aquí a Austràlia se senti molt frustrada amb el cas perquè han passat per molts confinaments molt durs i molta gent no ha pogut tornar a casa», va indicar.

«L'única cosa que puc dir és que crec en el que diu la gent que sap de medicina, i si la gent diu que hem de vacunar-nos, hem de vacunar-nos», va dir. «Vaig passar per la Covid-19. M'han vacunat dues vegades. Si fas això, no tens cap problema per a jugar aquí. El món, al meu entendre, ha patit massa com per a no seguir les regles», va afegir.

Així i tot, el mallorquí lamenta que Djokovic passi per aquesta situació. «Per descomptat, no m'agrada la situació que està passant. D'alguna manera, ho sent per ell. Però al mateix temps, ell coneixia les condicions des de fa molts mesos, així que pren la seva pròpia decisió», va finalitzar.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 2
Siguiente
Per Joan M. Gelabert, fa mes de 2 anys

Als serbis el que els hi agrada és carregar-se bosnians, com a Srebenica. Per tant, poca autoritat tenen els seus discursos.

Valoració:0menosmas
Per Innocent, fa mes de 2 anys

Si les normes estan per cumplir-se, també deu afectar a les normes tributàries o només és a les vacunes?

Valoració:3menosmas
Per Ens hem tornat de cop viròlegs i vacunòlegs!, fa mes de 2 anys

Ens hem tornat de cop viròlegs!
Fa gracia que amb el novel intel·lectual mitjà poblacional, que amb prou feines llegeixen el "whasapp", el "Marca" i es vaccicen només quan hi ha amenaça d'esser un requisit per poder anar als bars I les terrasses, hi hagin sorgit tal quantitat d'explicacions fisiopatològiques respecte de l'efectivitat de les vacunes i de l'evolució de viriasis.
Quant de talent malbaratat!

Valoració:5menosmas
Per Més guapo amb la boca tancada, fa mes de 2 anys

Aquest tipo és curt, o només s'el fa?

Valoració:0menosmas
Per Pobleret, fa mes de 2 anys

En aquest cas no es tracte de vacuna sí o vacuna no. Es tracta d'aplicar una norma (justa o no ). Es a dir o tots o cap, no tú sí o no per ser qui sou.

Valoració:7menosmas
Per Ramon, fa mes de 2 anys

Anem a veure o a jugar partits de tennis als Emirats, a Austràlia i als EUA, així ajudarem a la descarbonització del planeta.

Valoració:1menosmas
Per Obvi, fa mes de 2 anys

Les vacunes han donat resultat. Si no, a hores d´ara encara estaríem confinats.
Els anti esperen sobreviure perquè la resta es vacuna i se n´aprofiten. Jo, primer ingressaria els vacunats, i els que no, a la cua! Si no hi ha llits, primer són per als que faciliten les coses. . Gent mol insolidària que reclamen solidaritat pel que els interessa.
Chapó per a Austràlia!

Valoració:6menosmas
Per Guillem, fa mes de 2 anys

Crec que seria més correcte utilitzar el terme: vaccinat.

Valoració:8menosmas
Per Home d'ordre, fa mes de 2 anys

El món ha patit massa per no seguir les regles, ha dit Nadal. També podríem dir que tot i seguir les regles, el món pateix massa. O també que el món pateix massa precisament perquè ha seguit les regles. . Però clar, en Rafa és un home d'ordre. Podem ser partidaris de les vacunes però no ens cal l'adoctrinament conservador.

Valoració:11menosmas
Per Catalunya insular, fa mes de 2 anys

Nadal, i això també: “Les contínues campanyes de vaccinació massiva comportaran l’aparició de noves i més
infeccioses variants que es tornaran cada cop més dominants i, en última instància, donaran
com a resultat una disminució dràstica de l’eficàcia en casos nous malgrat que sigui més
important la cobertura vaccinal. Aquesta situació portarà aviat a les variants circulants a
tornar-se resistents als vaccins actuals” (crida pública a l’OMS)
Dr. Geert Vanden Bossche, vaccinòleg. Va treballar per a GSK Biologicals, Novartis Vaccines,
Solvay Biologicals,la Fundació Bill y Melinda Gates i a l’Aliança Global per a Vaccins i
Immunització (GAVI)

Valoració:-5menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 2
Siguiente