algo de nubes
  • Màx: 12.18°
  • Mín: 7.77°
12°

Djokovic torna a l'acció amb triomf a Dubai

Per altra banda, el nord-americà Mardy Fish, vuitè cap de sèrie, ha derrotat l'alemany Andreas Beck per 6-1 i 6-1, en menys d'una hora de joc

28558
El serbi ha iniciat amb bon peu el torneig de Dubai. | Maties Salom - Reuters.

El tennista serbi Novak Djokovic, número u del món, va retornar el dilluns a l'acció després del seu èpic triomf a la final de l'Obert d'Austràlia el mes passat i va vèncer amb comoditat per 6-4 i 6-2 a l'alemany Cedrik-Marcel Stebe en el seu debut en el torneig de Dubai.

L'última vegada que Djokovic va jugar havia estat en la seva impressionant victòria sobre l'espanyol Rafel Nadal en un partit que va durar cinc hores i 53 minuts i que va definir el títol en Melbourne Park, a la final més llarga en la història dels torneigs del Grand Slam.

Un dia tranquil a Dubai que va començar amb el serbi com a espectador en la derrota del seu germà Marko davant del kazajo Andrey Golubev, Djokovic va tornar a mostrar el seu tennis d'alt nivell contra Stebe, número 72 del rànquing mundial.

Amb els seus seguidors agraint la seva tornada de diferents maneres, el campió de cinc esdeveniments del Grand Slam no va decebre i va iniciar la recerca d'un quart trofeu seguit en Dubái amb llampades del joc que el va portar al cim del tennis masculí.

"Estic content amb el primer partit després de quatre setmanes. És molt afront entrar a la canxa, veure l'estadi ple i tenir tant suport. M'assec molt afalagat", va dir el número u a periodistes.

Djokovic, que va tenir un rècord impressionant de 70 triomfs i sis derrotes en el 2011, no va voler deixar-se portar per l'expectativa que l'envolta i sobre la possibilitat d'aconseguir un Grand Slam de calendari i un or olímpic en el 2012.

"No estic comparant el 2012 amb el 2011. No compar un any amb cap altre", va aclarir. "L'any passat va ser increïble, definitivament el millor de la meva carrera. Si em pregunten si puc repetir-ho, no ho sé. Òbviament serà molt, molt difícil", va continuar.

Alguns dels principals rivals de Djokovic aquesta temporada entraran en acció a Dubái dimarts, entre ells el suís Roger Federer -finalista l'any passat-, l'escocès Andy Murray -tercer preclassificat- , el francès Jo-Wilfried Tsonga -quart- i el txec Tomas Berdych, cinquè.

Un altre que ja ho va fer va ser el nord-americà Mardy Fish, vuitè cap de sèrie, que va aixafar l'alemany Andreas Beck per 6-1 i 6-1, en menys d'una hora de joc.

La resta de jugadors que ha superat la primera ronda han estat Mardy Fish, Andrei Golubev, Lukas Lacko i Lukas Rosol.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.