nubes dispersas
  • Màx: 15°
  • Mín: 12°
13°

“Em sent menys favorit que Federer”

Nadal afirmà que guanyar a Melbourne és un repte en si mateix i no per sumar quatre grans de consecutius

Rafel Nadal, número 1 del món, va declarar abans de l'inici del primer Grand Slam de l'any que se sent "menys favorit que Federer i no més que Djokovic, Murray o Söderling".

Tot just arribar a Melbourne, Rafel va constatar la seva millora física després del refredat que va patir a Doha. "Estic molt millor, tot i que encara no en perfecte estat, però ja puc entrenar gairebé amb normalitat", va dir el tenista manacorí.

Nadal no va voler posar cap excusa pel poc temps transcorregut entre el final de la temporada passada i l'inici de la present. "Estam al 2011 i 2010 ja és passat. Som a l'inici de la temporada i tot comença de nou. Preferesc no detenir-me a pensar en el poc descans que he tingut i sí que si tenc un bon resultat aquí potser pugui prendre'm un parell de setmanes de relax", va indicar.

La possibilitat d'encadenar quatre Grands Slam consecutius és un dels assumptes més comentats al món del tennis. "No sent cap pressió especial, encara que potser aquesta sigui l'única oportunitat que se'm presenti en la vida. Jugar un Grand Slam ja és suficient pressió per si sol, així que la possibilitat de guanyar el quart consecutiu no és una cosa que em preocupi especialment", va assegurar Nadal.

"Només intent concentrar-me per jugar bé i tenir un bon inici de temporada", va afegir el número un mundial. El tennista també va parlar sobre el temps (molt) que fa que ningú no aconsegueix un Grand Slam. "Crec que és gairebé impossible. És molt, molt difícil. El tennis és molt competitiu i amb prou feines hi ha diferències entre els millors jugadors. Un munt de partits es decideixen per alguns cops, així que és molt difícil que un únic jugador ho guanyi tot. Aquesta és la veritat", va comentar.

No crec que fos més feliç, si arribàs l'hora, per guanyar el quart Grand Slam que per guanyar l'Obert d'Austràlia. És una competició prou important com per no pensar en res més", va afegir Nadal.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.