algo de nubes
  • Màx: 20.27°
  • Mín: 13.54°
17°

Comença l'acció a Londres

Soderling obrirà el torneig avui davant Murray, mentre que Rafel Nadal debutarà demà contra Andy Roddick

Les vuit millors raquetes del moment lluiten a partir d'avui i per segon any consecutiu a Londres, on cinc jugadors que repeteixen i tres noves cares s'incorporen a les finals de l'ATP en una edició en la qual Rafel Nadal podria posar la cirereta a una temporada històrica.

La tornada del manacorí, un any després d'haver estat eliminat sense haver guanyat ni un sol set, ha generat grans expectatives davant l'espectacle que podria estar a punt d'oferir per guanyar a la fi aquesta copa dels "elegits", en la qual mai no ha passat de les semifinals.

En cas d'una victòria per al de Manacor, es convertiria en el primer tennista de la història que conquereix el mateix any Roland Garros, Wimbledon, l'Obert dels EUA i la Copa Màsters, com també en el tercer de l'Estat que s'imposa en aquesta darrera, després de Manuel Orantes i Àlex Corretja.

El mallorquí, de 24 anys i cap del grup A, debutarà dilluns davant el nord-americà Andy Roddick i continuarà fins a completar els tres partits obligatoris de cada classificat enfront dels altres dos membres del lot: Novak Djokovic i Tomas Berdych.

Roger Federer sí que s'estrenarà ja en la primera sessió avui, en el segon torn del capvespre, després del matx Soderling-Murray, amb el qual s'obre el quadre d'individuals. Ho farà davant l'alacantí David Ferrer, que disputa enguany la segona Copa Màsters" de la seva carrera, després de la de 2007, la final de la qual perdé precisament amb el mateix rival que l'espera avui. El següent adversari de Ferrer serà l'heroi local, l'escocès Andy Murray, i per tancar la fase de grups s'enfrontarà amb el suec Robin Soderling.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.