• Màx: 17°
  • Mín: 11°
14°

Nadal aconsegueix la 60a victòria de l'any

El manacorí es desfà del belga Ruben Bemelmans en setanta minuts (6-1 i 6-4) i s'enfrontarà al kazakh Mijaik Kukushkin als quarts de final. Després del partit,el tennista es reuneix amb el primer ministre tailandès, Abhisit Vejjajiva

46068
L'Obert de Tailàndia se celebra en el Impact Arena de Bangkok. | BARBARA WALTON

Rafel Nadal, número 1 del món, va ser rebut pel primer ministre de Tailàndia, Abhisit Vejjajiva, després de vèncer en el seu primer partit de l'Obert de Tailàndia, que se celebra a Bangkok, el belga Ruben Bemelmans (6-1 i 6-4).

Nadal, l'estrella de l'Obert de Tailàndia, va conversar durant un quart d'hora amb el primer ministre, a qui va regalar una raqueta en un acte celebrat al poliesportiu Impact Arena, on nombrosos aficionats vestien samarretes amb la llegenda "I Love Nadal".

El manacorí tenia previst mantenir dimecres matí un breu encontre a la seu del Parlament tailandès amb el polític, però la cita es va haver d'ajornar perquè havia d'entrenar-se.

"Un primer partit no és mai fàcil. He tingut uns dies de descans després de l'Obert dels Estats Units, però crec que jugo bé. Estic content amb el meu partit. Bemelmans ha jugat bé en alguns moments i el segon set no ha estat fàcil. És important començar amb una victòria", va dir Nadal després de l'encontre.

Posteriorment, Nadal va rebre la visita d'Abhisit Vejjajiva, primer ministre del país des del 15 de desembre de 2008. "Ha estat un honor per a mi, l'encontre amb el primer ministre, i m'agradaria donar-li les gràcies per haver vingut a veure el partit", va concloure Nadal, que va accedir als quarts de final del torneig de Bangkok.
El kazakh Mijaik Kukushkin, que va guanyar Olivier Rochus (6-4, 5-7 i 6-3), en serà el rival en la pròxima fase del torneig.