nubes dispersas
  • Màx: 22°
  • Mín: 13°
21°

Nadal treu la piconadora davant Kohlschreiber

El tennista manacorí va superar el rival sense dificultats i només necessità dues mànegues per imposar-s'hi per 6-1 i 6-3

50924
Nadal torna una bolla a Kohlschreiber durant el partit de la segona ronda. | ETTORE FERRARI

El tennista manacorí Rafel Nadal, número tres del món, va aconseguir ahir el bitllet per a la tercera ronda del torneig de Roma, quart Màsters 1.000 de la temporada i segon sobre terra batuda, després de desfer-se còmodament de l'alemany Philipp Kohlschreiber en dues mànegues (6-1 i 6-3) i de tornar a oferir un nivell de joc altíssim.

Cal pensar que el mallorquí, flamant guanyador a Montecarlo, acabà el debut al Fòrum Itàlic, on cerca el cinquè títol, amb una actuació contundent i inapel·lable, tal com sol passar sobre la seva superfície favorita.
Davant un Nadal ferm amb el servei i inabordable en els intercanvis de pilotes des del fons de la pista, Kohlschreiber no trobava cap antídot per plantar cara al número tres del rànquing, que li va passar per damunt en el primer set (6-1), en només mitja hora de partit.

Després de veure que una piconadora l'havia deixat sense opcions en la primera mànega, el germànic es va marcar com a objectiu oferir més resistència a les accions de Nadal i centrar-se més en el servei propi per anar sumant jocs. Fins i tot va tenir la seva oportunitat amb 3-2 a favor, amb una pilota de trencament -l'única de tot el matx- que el manacorí s'encarregà de salvar. L'ensurt es vestí de sentència en el joc següent, en el qual el quatre vegades guanyador a Roma rompé el servei del contrincant i encarrilà el partit i el passaport per als vuitens de final.
El manacorí hi tindrà com a adversari el romanès Victor Hanescu, que dimarts eliminà l'argentí Juan Mónaco per 7-6 i 6-4.

"Estic content d'haver debutat amb victòria"

Rafel Nadal, que va començar ahir la defensa del seu títol a Roma amb una victòria sobre l'alemany Philipp Kohlschreiber per 6-1 i 6-3, va afirmar que volia que anava amb el Barcelona en el partit de la Lliga de Campions contra l'Inter d'ahir vespre. "Sense cap dubte, faré costat al Barça, perquè sempre vaig amb els espanyols", declarà a TVE el jugador mallorquí, que en el Campionat de Lliga és seguidor del Reial Madrid.

Nadal revelà que aquests darrers dies ha tingut problemes amb una bòfega de la mà dreta que li impedeix col·locar bé els cops, però es felicità d'haver pogut debutar "amb una victòria davant un rival sempre difícil com Kohlschreiber". "El 6-1 i 6-3 és un resultat enganyós. Kohlschreiber s'ha precipitat, ha volgut forçar massa i ha comès alguns errors, però no ho he tingut fàcil", declarà. Rafel Nadal s'enfrontarà avui amb el romanès Victor Hanescu, "un altre rival difícil", segons comentà.

la jornada Fernando Verdasco, número 9 del món, que acaba de guanyar el Comte de Godó, s'imposà a l'italià Simone Bolelli per 7-6 i 6-3 en la segona ronda del Màsters 1.000 de Roma. Per la seva banda, Nicolás Almagro s'acomiadà de la capital italiana després de perdre amb el croat Ivan Ljubicic per 7-5 i 7-6.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.