nubes dispersas
  • Màx: 18°
  • Mín: 11°
18°

“Ara és impossible parlar de favorits”

Rafel Nadal diu que se sent bé malgrat la renúncia al Godó

El mallorquí Rafel Nadal apuntà que en aquest moment "és impossible parlar de favorits" en el Màsters 1.000 de Roma, ja que en el torneig que començà ahir s'han citat alguns dels "millors jugadors" del circuit, amb la qual cosa l'han convertit en una competició "oberta". Així ho manifestà Nadal en una roda de premsa prèvia a la participació en el torneig del Fòrum Itàlic, en què reiterà que lamentà profundament haver de renunciar al torneig Comte de Godó, la seva "casa" i el seu "club". El manacorí assenyalà que el calendari continua essent "molt difícil", ja que les diferents competicions estan molt juntes i destacà que és dur haver de jugar tres setmanes seguides.

Quant a l'estat físic en què es troba ara, Nadal assegurà que se sent "bé" i que si ha decidit renunciar a Barcelona és perquè ara tracta de pensar "més enllà del pròxim dia o la pròxima setmana". L'illenc destacà que allò important és sortir a la pista quan "s'està preparat per fer-ho" i destacà que en aquesta temporada s'ha sentit capaç d'aconseguir la victòria abans de cada torneig que ha disputat. Sobre com afronta el pròxim Rolang Garros, al qual enguany no arriba per defensar el títol de campió, Nadal explicà que per a ell no existeix cap diferència respecte a anys anteriors. "La pressió i el sentiment no canvien. L'objectiu és jugar el meu millor tennis i obtenir-hi els millors resultats", considerà el tennista.

No obstant això, Nadal apuntà que Roland Garros queda encara molt lluny i que ara està concentrat "en Roma".
Sobre la impossibilitat de trobar-se amb Roger Federer a la final, el manacorí va assegurar que seria "un plaer" veure's les cares amb el suís també a les semifinals. A més d'aquestes paraules, precisà que "encara" no ha començat a pensar en Federer, ja que primer haurà de passar una primera mànega en el torneig del Fòrum Itàlic.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.