algo de nubes
  • Màx: 15.01°
  • Mín: 7.61°
10°

Nadalmania a Pequín

Un simple piloteig d'entrenament provoca la bogeria entre els seguidors xinesos. El manacorí cercarà avui dematí l'accés als quarts de final contra Blake

El tennista manacorí Rafel Nadal és el més cercat de l'Obert de la Xina, que es disputa a Pequín, on emula l'èxit que ja tingueren altres icones mediàtiques, com el futbolista David Beckham, desfermant la bogeria entre els seguidors xinesos. Només un simple piloteig a l'entrenamet omple de crits i bogeria col·lectiva el recinte del Centre Nacional de Tennis de la capital xinesa.

Quan acaba la sessió, el mallorquí és dels jugadors que s'atura a signar autògrafs i a fer-se fotos, però els guàrdies de seguretat de l'organització s'han d'emprar a fons per impedir que lestanques de seguretat cedeixin davant l'empenta popular. Nadal cercarà accedir als quarts de final davant el nord-americà James Blake a partir de les 9.00 d'avui. Blake és un dels pocs que guanya Nadal en els enfrontaments particulars. El nord-americà ha vençut tres dels cinc partits que els han disputat.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.