cielo claro
  • Màx: 22.59°
  • Mín: 13.08°
22°

Nadal continua preparant el duel

L'equip espanyol de Copa Davis completà ahir el seu segon entrenament amb vista a l'enfrontament de primera ronda amb Sèrbia. L'únic integrant que falta per arribar a la concentració és Nicolás Almagro

L’equip espanyol de Copa Davis continua preparant el duel de primera ronda amb Sèrbia i ahir a Benidorm va completar la seva segona jornada d’entrenaments amb l’absència encara de Nicolás Almagro, guanyador diumenge del torneig d’Acapulco. Ahir, l’equip capitanejat per Carles Costa va efectuar una doble sessió d’entrenament a la pista de Benidorm on es jugarà l’eliminatòria contra l’equip balcànic. En la sessió matinal –de 9 a 11 hores– el mallorquí Rafel Nadal i Feliciano López es varen exercitar al camp central, mentre que David Ferrer, que acabava d’arribar de Dubai, ho va fer durant 60 minuts a la pista annexa d’entrenaments. Ja en la sessió vespertina, Nadal i Ferrer treballaren dues hores a l’escenari central, mentre que Feliciano López s’entrenaren amb Tommy robredo a la zona annexa, després que aquest darrer s’incorporàs a la concentració després del seu retorn d’Acapulco.

El combinat espanyol, actual campió de la Copa Davis, s’estrenarà aquesta temporada com a local enfront de Sèrbia, que arribarà a Benidorm amb la seva màxima estrella, Novak Djokovic, número 3 del món i que aquest cap de setmana ha superat David Ferrer en la final del torneig de Dubai. El fet de jugar com a local i sobre terra batuda fa que l’equip espanyol sigui el gran favorit per a aquest xoc, encara que enfront dels balcànics no es poden relaxar tot i disposar del millor jugador del món, Rafel Nadal.

Ferrer: "Vull guanyar aquesta eliminatòria com sigui"

El tennista David Ferrer, membre de l’equip espanyol de Copa Davis, ha assegurat que desitja guanyar "com sigui" l’eliminatòria que comença divendres contra Sèrbia ja que, a més de la importància del torneig, aquest enfrontament tindrà lloc a Benidorm, molt a prop de la seva localitat natal, Xàbia. "Em trob molt bé, amb moltes ganes i molta il·lusió per a aquesta eliminatòria que es disputa al País Valencià, molt a prop de ca meva, i en la qual hi haurà un munt de familiars i d’amics per donar el seu suport a l’equip", explicà.

"Sèrbia serà un conjunt complicat, però esperam derrotar-los. La veritat és que vull guanyar aquesta eliminatòria com sigui", afegí David Ferrer que, tot i la derrota que sofrí dissabte davant el serbi Novak Djokovic en la final del torneig de Dubai, es mostrà molt satisfet del seu nivell de joc en aquests moments. "He jugat bé la competició de Dubai, ja que hi he tingut bones sensacions. Tots sabem com és de bo Djokovic, número tres del món, i com pot ser de competitiu l’equip de Sèrbia, però jugam com a locals, davant la nostra gent, i esperam que aquesta afició gaudeixi del nostre joc perquè el que més desitjam és poder-los oferir la victòria", subratllà. "Nosaltres som els actuals campions i tenim moltes possibilitats de passar aquesta eliminatòria", sentencià.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.