algo de nubes
  • Màx: 19.42°
  • Mín: 9.02°
19°

Ferrer, Verdasco, López i Granollers, els elegits de Sánchez Vicario per a la Copa Davis

El català Marcel Granollers, número 56 del món i guanyador aquest any a Houston, substitueix el lesionat Rafel Nadal

David Ferrer, Fernando Verdasco, Marcel Granollers i Feliciano López, amb Santiago Ventura com a suplent, són els jugadors elegits pel capità espanyol, Emilio Sánchez Vicario, per representar a Espanya a la final de la Copa Davis davant d'Argentina, a partir del pròxim 21 de novembre en Mar del Plata.

“Sortirem dijous cap a Argentina amb un equip molt il·lusionat i amb ganes. No podem comptar amb Nadal i ja no hauríem de parlar més d'ell, sinó pensar a representar a Espanya el millor possible”, ha indicat Sánchez Vicario després d'anunciar l'equip.

El conjunt espanyol jugarà la seva sisena final de la Copa Davis a la recerca de la seva tercera Enciamera, després de les que va aconseguir a Barcelona (2000) i Sevilla (2004).

El català Marcel Granollers, número 56 del món i guanyador aquest any a Houston, a més de ser cuartofinalista a Acapulco, Varsòvia i Amersfoot, substitueix el lesionat Rafel Nadal en l'equip espanyol, i debuta en l'equip. “Si Rafa estigués disponible, Granollers vindria de suplent”, ha confirmat Sánchez Vicario.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.