algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 13°
12°

Nadal no podrà ser a la final

El manacorí pateix una tendinitis que ja li ha impedit participar en la Copa Màsters de Xangai. El doctor Ruíz Cotorro seguirà l'evolució de la lesió del tennista balear durant els pròxims deu dies

El tennista manacorí Rafel Nadal, número u del món, confirmà ahir que no podrà disputar la final de la Copa Davis contra l’Argentina a Mar de Plata, del 21 al 23 de novembre, per culpa de la tendinitis que té al genoll dret i que ja li ha impedit participar en la Copa Màsters de Xangai. Nadal es va sometre ahir a noves proves mèdiques a Barcelona, supervisades pel metge de la Federació Espanyola de Tennis, Àngel Ruíz Cotorro, i, després de saber-ne els resultats, va anunciar que no està en condicions de disputar els darrers partits de la Copa Davis.

"Després d’un any llarg i molt positiu, em sap molt de greu perdre’m dos grans objectius de l’any: Xangai i la final de la Davis. Són moments difícils, però he fet tot el possible per intentar arribar a aquesta final. Era una il·lusió enorme i estic acostumat a jugar amb dolor, però aquest dolor és diferent, nou, i no el puc controlar", assegurà Rafel Nadal. El tennista mallorquí no se sent preparat "per afrontar una final com aquesta" en plenes condicions i afegí que la seva lesió, una tendinitis d’inserció al tendó quadricipital del genoll dret, que ja l’obligà a retirar-se del torneig de París-Bercy el 31 d’octubre passat, fa que el genoll no li respongui bé.

"El genoll ha dit no", significà Nadal, que posa així punt final a la temporada amb més èxits de la seva carrera esportiva. "No sé si la lesió és per frenar en la meva lluita per ser número u, perquè en realitat no he disputat cap torneig extra, només he jugat el que comptava per al rànquing, i no crec que se’m pugui retreure això, perquè no he fet cap bogeria per ser número u", indicà. El doctor Ruíz Cotorro afirmà que durant els pròxims deu dies seguirà de prop l’evolució de la lesió, però avançà que el líder del rànquing mundial estarà aproximadament "entre tres i sis setmanes" per recuperar-se totalment. El metge assenyalà que seria "del tot impossible" plantejar-se que Nadal jugàs infiltrat davant l’Argentina. "Estam parlant d’un múscul tocat i la situació no tindria un final feliç".

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per martí, fa mes de 15 anys
Com varen poder donar es prínceps d'Espanya a nen Nadal, i altres com en Llaneres i en Xavi Torres NO
Valoració:2menosmas
Per tenista, fa mes de 15 anys
buena decisión, ya se han cumplido todos los objetivos del año y no hay que arriesgarse a empeorar la lesión con lo larga que ha sido la temporada. recuerdo el horrible año plagado de lesiones que tuvo ferrero tras la davis cup de australia. vamos rafa!
Valoració:3menosmas
Per Pepe, fa mes de 15 anys
Idò, mira per on ..aquesta és una bona notícia....força Argentina!!Vamos Pumas!!!
Valoració:1menosmas
Per toni, fa mes de 15 anys
per cert, tractament a la metròpoli: el mallorquín contrariado. Vaja quan perd i "traeix espaÑa" és "mallorquín" i quan guanya és espaÑol. Ai ai.
Valoració:0menosmas
Per toni, fa mes de 15 anys
Però no era tan espanyol. Idò trenca't per ESPAÑA. No li donaren el Príncipe de EspaÑa, idò que se rompi pel príncipe.

Ara els espanyols ja tenen excusa per perdre.
Valoració:2menosmas
Per tinc dues seleccions, paisos cat i la que juga con, fa mes de 15 anys
millor, força Argentina
Valoració:1menosmas
Per jac, fa mes de 15 anys
A mi em semblava demencial que renunciàs al Màsters de Shanghai per poder jugar la Davis. Tampoc li trob molt de sentit al fet que es desgasti jugant partits de dobles.
Valoració:7menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente