algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
16°

Nadal i Moyà se citen per als quarts

Ambdós superaren els vuitens de final en eliminar Murray i Safin respectivament

El tennista manacorí Rafel Nadal doblegà amb comoditat el britànic Andy Murray en dos sets per 6-3 i 6-2 per citar-se amb el seu company Carles Moyà en els quarts de final del Màsters Sèries d'Hamburg, cinquè de la temporada i que també va ser subcampió l'any passat. Nadal completà així una jornada rodona per a l'«Armada espanyola» perquè el mateix Moyá, com també Albert Montañés i Fernando Verdasco, aquest a costa de David Ferrer, continuen formant part del quadre en la ronda de quarts.

El mallorquí, molt més ferm en el seu joc que davant de Potito Starace, dominà un Murray que no va poder contenir la intensitat i agressivitat del balear des del fons de la pista. Nadal, que continua amb problemes de bòfigues a la planta del peu, i fins i tot als dits de la mà, es va imposar amb autoritat a la primera mànega per 6-3 i va repetir actuació en la segona.

El britànic acabà baixant els braços després de començar amb força el segon set quan Nadal li remuntà un joc amb 40-15 a favor seu. Dues 'galopades' del balear li serviren per igualar el joc, que acabaria apuntant-se amb una dreta a la línia. Nadal, amb el 'trencament de servei', se situà llavors amb 3-1 a favor seu. Un avantatge còmode que mantindria sense problemes fins al final per acabar imposant-se per 6-2 i citar-se així amb Moyá, qui ha guanyat les tres darreres vegades que s'han enfrontat. Per la seva banda, Carles Moyà es classificà per als quarts de final després de doblegar en tres sets el rus Marat Safin per 6-2, 6-7 (3) i 6-1 en dues hores i 16 minuts de partit. També superaren els vuitens de final dos dels aspirants al títol com són el suís Roger Federer i el serbi Novak Djokovic, que eliminaren el suec Robin Soderling (6-3 i 6-2) i el croat Ivo Karlovic (7-6 i 6-3), respectivament.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.