algo de nubes
  • Màx: 20.6°
  • Mín: 12.91°
15°

Rafel Nadal iniciarà demà a Londres la temporada de gespa

El tennista argentí Martín Del Potro serà el seu primer adversari

El manacorí Rafel Nadal ha realitzat, segons les seves pròpies paraules, «la millor temporada de terra batuda de la seva vida», la qual cosa li permet iniciar la temporada d'herba amb 134 punts d'avantatge sobre el suís Roger Federer en la cursa de campions.

Després de conquerir el seu tercer trofeu de Roland Garros, Nadal es va sotmetre ahir a París a una ressonància magnètica de caràcter preventiu i rutinari en la qual només quedà al descobert un petit problema «a nivell de la inserció del lligament intern del turmell dret», al qual els metges restaren importància. «No té importància. Es tracta d'una petita distensió, a més en el turmell bo, el dret, que en absolut li impedirà jugar aquesta setmana», comentà un dels metges que el varen atendre. L'esmentada ressonància magnètica estava programada dos mesos abans i, per tant, es tractava d'una prova rutinària.

A continuació el tennista mallorquí, després de passejar el trofeu de Roland Garros pels carrers de París, viatjà a Londres sense cap novetat per debutar demà al torneig de Queen's, que es disputa sobre gespa i que és l'avantsala del torneig de Grand Slam a Wimbledon. Nadal parteix com a primer favorit a Queen's i està exempt en primera ronda. El seu primer rival serà l'argentí Juan Martín del Potro -primer obstacle de Nadal també a París-, que eliminà en primera ronda el suec Thomas Johansson.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.