cielo claro
  • Màx: 21.73°
  • Mín: 13.08°
21°

Corretja: «Senyor Aznar, el tennis va bé»

El guanyador del Masters rebé la felicitació del president i va fer broma amb els periodistes

Àlex Corretja va fer gala ahir del seu sentit de l'humor, i quan es trobava en plena roda de premsa rebé la telefonada del president del Govern espanyol, José María Aznar, per felicitar-lo. Corretja el va rebre amb un «senyor Aznar, el tennis va bé», que va fer esclatar de riure els periodistes presents a la sala de premsa. Corretja continuà fent broma amb la premsa i José María Azanr durant el temps que durà la conversa.

El català manifestà en acabar el partit que disputà contra Carles Moyà a la final del Masters que va trobar les forces necessàries per guanyar en recordar com el llavors txec Ivan Lendl superà també per dos sets a zero contra el nord-americà John McEnroe a la final de Roland Garros de 1984.

«Lendl era el meu ídol per aquell temps, i a la pista he pensat que ho havia de fer com el meu ídol. Vaig dir: estàs jugant contra un gran jugador amb molt de talent, Moyà. Llavors vaig intentar trobar energia, no sé d'on, i pensar en el seu tennis, pressionar Carles i veure si ell era capaç d'acabar en tres sets» digué Àlex.

Corretja admeté que havia après molt de la seva derrota contra Moyà a la final de Roland Garros. «Quan perdia a París de dos sets a zero, estava desitjant acabar el partit i perdre per abraçar-lo, però avui, tot i que no estava jugant un gran tennis, estava a la pista. Aquest poder ha sortit del meu cor, de la meva feina i també dels familiars que han mort fa poc», digué Corretja.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.