algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 12°
13°

Domini de l'Olimpo Inca en els campionats de les Balears

Les parelles del Club Olimpo Inca dominaren els campionats de les Illes Balears que es disputaren en el frontó de Son Rapinya. Pedro García i Alfonso Jiménez derrotaren els seus companys de l'Olimpo Juan Pérez i J. Pedro García. La tercera plaça va ser per a Joaquin Rodríguez i Manuel García, del Son Rapinya, seguit d'un altre equip del mateix club, Maite Palacio i Pablo Ruiz.

En las categories base varen quedar campions: Mónica López i Mónica Fernández (Olimpo) i Cristóbal Abril i F. Miguel García (Son Rapinya), en Cadets; Jessica i Jennifer Sans (Son Rapinya), i J. Miguel Hita i Oscar Lozano (Son Rapinya), en Infantils; Jessica i Jennifer Sans (Son Rapinya) i Carlos Rocha i David Rios (Son Rapinya), en Alevins; i Silvia Moyà i C. Aurellaneda (Son Rapinya) i Manolo Gutiérrez i Simón Chico (Olimpo), en Benjamins.

L'Escola de Pilota de Son Rapinya s'adjudicà el trofeu al millor equip base, patrocinat per Sa Nostra. Hem de ressaltar la bona assistència de públic durant els campionats a Son Rapinya.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.