algo de nubes
  • Màx: 17.64°
  • Mín: 10.53°
10°

Copa Davis: Alonso derrota Johansson i deixa 4-1 l'eliminatòria

Julián Alonso aconseguí el darrer punt de l'eliminatòria de semifinals de la Copa Davis, en derrotar Thomas Johansson, botxí de moyà a la primera jornada, i maquillà així la mala imatge oferida per l'equip espanyol a la confrontació amb el combinat suec.

La darrera jornada de la competició i després que Jonas Bjorkman derrotàs Carles Moyà per 6-3 i 7-5, Alonso debutà en partits individuals en substitució d'Alex Corretja i guanyà al número 2 suec per 6-1 i 7-6 (7-3), per a tancar l'eliminatòria amb avantatge suec per 4-1. tot i que el resultat no deixa de ser excesiu, pitjor hagués estat si el conjunt espanyol no hagués aconseguit cap punt. En aquest cas, l'equip de Manolo Santana hagués sortit marcat a la història, ja que des de 1957, a l'eliminatòria contra Sud-àfrica disputada a Barcelona, Espanya no havia encaixat un 5-0. Ahir tot semblava encaminat per a que la cinquena derrota d'Espanya per 5-0 s'escrigués al seu palmarés.

La victòria de Bjorkman sobre Moyà posava les coses difícils per a Julian Alonso, però el català maquillà una eliminatòria que estava sentenciada ja des de la segona jornada. L'equip espanyol al complet viatjà ahir mateix en direcció a Palma, on a partir de demà iniciaran la seva participació al Mallorca Open.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.