algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 12°
13°

Copa Davis: Espanya afronta les semifinals amb il·lusió

Manolo Santana, capità de l'equip espanyol de Copa Davis que s'enfrontarà contra Suècia aquest cap de setmana en una de les semifinals, va dir ahir que els seus jugadors han viatjat a Estocolm amb la il·lusió de guanyar malgrat que saben que els nòrdics són els favorits.

Durant l'entrenamt d'ahir ralitzat en el Kungliga Tennis Hallen d'Estocolm, escenari de l'eliminatòria, Santana assenyalà que està a l'expectativa del sorteig d'avui per saber qui comença el primer partit i quins són els jugadors suecs.

L'eliminatòria contra Suècia serà més que complicada. És clar que els suecs són favorits, juguen a casa i en una superfície creada per a ells. La pista «supreme» és considerada com la més rapida del món, i és especial per jugadors amb una gran sacada i bona volea. Tot seria diferent si aquesta semifinal es disputàs en terra batuda.

Àlex Corretja, Carles Moyà i la parella de dobles Julián Alonso-Javier Sánchez, tenen la darrera paraula. Només els queda una passa per a la final. La Copa Davis s'acosta i un mallorquí, Carles Moyà, es la principal estrella i esperança de l'equip preparat per Manolo Santana.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.