muy nuboso
  • Màx: 21°
  • Mín: 14°
15°

Open USA: Costa, derrotat en primera mànega contra Grass

La segona jornada de l'Open USA, no va ser molt favorable per als interessos dels representants espanyols. Tal i com passà a la primera jornada, on els dos debutants perderen els seus respectius partits, ahir Albert Costa seguí el mateix camí, en perdre davant el tennista alemany Oliver Gross per un resultat final de 6-2, 6-4, 5-7, 2-6 i 6-4.
Però no tot foren mals resultats, ja que Fernando Vicente s'estrenà a la competició nord-americana amb una gran victòria davant el també alemany David Prinosil.
Per una altra banda i pel que fa a la resta dels resultats, cal destacar les victòries dels dos grans favorits al títol final, Pete Sampras i Martina Hingis, que en els dos casos varen esborrar de la pista els seus rivals.
Però qui més emoció i espectacle oferí a la segona jornada de l'Open USA, tornà a ser el nord-americà Andrée Agassi, i confirmà així el magnífic moment de forma pel qual està travessant en aquests moments, que enguany l'ha fet remuntar des del lloc 127 de la llista ATP on començà, fins a l'actual setè lloc a la llista dels millors tennistes del món.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.