algo de nubes
  • Màx: 20.18°
  • Mín: 12.82°
20°

Portocolom celebra la 25a edició del Triatló Internacional

31.03.23. PressConference Triathlon Portocolom | ingo_kutsche

Aquest diumenge s'ha celebrat a Portocolom una nova edició del seu popular Triatló Internacional, que suma ja 25 edicions. Aquesta fita esportiva, organitzada per una empresa privada amb el suport de l'Ajuntament de Felanitx i en col·laboració amb el Club Nàutic de Portocolom, aglutina atletes d'elit d'arreu del món i s'ha consolidat com un dels triatlons més prestigiosos del continent europeu.

Dissabte passat el batle de Felanitx, Jaume Martorell, acompanyat de diversos regidors de l'Ajuntament i representants del Club Nàutic, presentà aquesta edició «tan especial». «És un orgull poder presentar una prova d'aquest nivell després de 25 anys», ha afirmat. Just després de l'acte se celebrà el també tradicional duatló infantil, en què competeixen infants en una prova de ciclisme i atletisme.

La prova està divida en quatre categories, corresponents a la masculina i femenina i per distància recorreguda. Així, el Triatló 111 consisteix en un quilòmetre de natació, cent de bicicleta i 10 de còrrer, mentre que la versió 55,5 les distàncies es redueixen a la meitat.

El suec Robert Kallin ha guanyat, per segona vegada consecutiva en la seva carrera, en la categoria 111 masculina, seguit del mallorquó Carlos Oliver. L'alemanya Laura Jansen, seguida de Julia Skala, han obtingut les dues primeres posicions en la categoria 111 femenina. Mario Mola, per la seva banda, ha obtingut la primera posició en la categoria 55,5 masculina.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.