nubes dispersas
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
17°

L'Ajuntament de Palma ret homenatge al Club Xelska, campió de la Lliga Iberdrola de Gimnàstica Artística

201665

El batle de Palma, José Hila, i membres del consistori han retut al Saló de Plens un homenatge al Club Xelska pel títol de campió de primera divisió de la Lliga Iberdrola de Gimnàstica Artística, aconseguit al campionat celebrat a Madrid els passats 17 i 18 de juny.

Hila ha donat l'enhorabona, en nom de tota la ciutat al club, situat al Coll d'en Rabassa, «que duu una trajectòria extraordinària, perquè amb aquest suma ja dos títols dins aquesta lliga femenina. És un orgull per a Palma comptar amb aquesta plantilla d’esportistes internacionals i amb un club que viu la gimnàstica amb passió i valors».

Durant l’acte, el batle ha lliurat una litografia commemorativa a la capitana de l’equip, Cintia Rodríguez, qui ha expressat la seva satisfacció pel reconeixement institucional.

Des de la creació de la Lliga Iberdrola, l'any 2018, el Xelska ha demostrat una regularitat excepcional dins aquesta competició nacional. És la primera ocasió que un club aconsegueix adjudicar-se el títol per segona vegada i és l’únic que ha aconseguit arribar al pòdium a totes les competicions de primera divisió.

La plantilla està conformada per les esportistes internacionals: Cintia Rodríguez, Ofir Netzer, Maia Llacer, Lou Roche, Marta Plomer, Ana Martín, Francisca Cancela, Ariadna Pastor, Blau Ardenghi, Elia Sánchez, Manuela Poggio, Neus Iniesta, Noa García, Sandra Bosch, Lisa Katharina Hill i Matilde Ferrar.

El Club Xelska es va enfrontar als equips classificats a la Fase Regular -Les Moreres, Egiba i Terrassa- on varen vèncer amb un resultat de 194 punts.

A l'acte, on han estat presents les esportistes, han assistit el director tècnic del club, Pedro Mir; el president del club, Fernando Llodrà; i la vicepresidenta de la Federació de Gimnàstica, Laura Ramos. Per part de l'Ajuntament han assistit diferents regidors de la corporació municipal.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.