cielo claro
  • Màx: 15.19°
  • Mín: 7.61°
14°

Les parelles Salva Rodríguez i Pedro Moralesque i Pepi Cortés i Susana Huynque, guanyadores del Torneig Autovidal de Pàdel

El XIII Torneig Autovidal de Pàdel ha finalitat aquest divendres amb la disputa de les partides finals. Durant els dies 23 al 27 de maig, hem pogut veure un pàdel d'alt nivell a les instal·lacions de club Palma Padel.

Els Campions en categoria masculina varen ser Salva Rodríguez i Pedro Moralesque que es varen imposar en una vibrant trobada a Asier Andoin i Nico Conde.

Les Campiones en categoria femenina varen ser Pepi Cortés i Susana Huynque que es varen imposar en una vibrant partida a Bela Alonso i Helena Horlnsten.

Els campions i subcampions del Torneig Autovidal de Pàdel varen rebre els trofeus acreditatius del seu triomf esportiu. Els clients d'Autovidal Mercedes-Benz millor classificats, seran convidats a disputar la Final d'àmbit estatal juntament amb un acompanyant de la seva elecció, en el mes d'octubre a la Reserva del Higuerón (Màlaga).

A més del tradicional lliurament de trofeus, Autovidal va cloure el seu Torneig amb un sorteig ple d'articles d'última generació de Dunlop Sport.

El col·laborador del circuit, Julián Ramos Tabares va aportar lots de productes que es varen sortejar entre els jugadors del torneig, així com premis per als campions.

D'altra banda, Cava Villa Conchi, va aportar botelles de cava Magnum per als campions i caixes de cava per a sortejar.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.