nubes dispersas
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
17°

Palma celebra la Diada Ciclista de Sant Sebastià

Palma celebrarà aquest diumenge, a les 12.00 hores, la 41 Diada Ciclista de Sant Sebastià, que enguany es farà el dia 3 d'abril per la situació sanitària que es vivia durant el dia del patró.

Segons ha explicat el Consistori, la sortida oficial serà des de l'arc de la plaça de Santa Eulàlia.

Els participants iniciaran la prova liderats per un grup de ciclistes federats, que tradicionalment obren el passeig, i per les persones amb diversitat funcional que participin, que se situaran al capdavant.

Enguany la Diada Ciclista comptarà amb la ciclista Maria Mora com a ambaixadora de la prova, una de les grans referents del ciclisme balear i pionera del podi estatal. Va ser la primera mallorquina que es proclama campiona d'Espanya, en 1985.

Durant la presentació de l'acte a Cort, el batle de Palma, José Hila, ha recordat que la prova «impulsa els hàbits saludables i la mobilitat sostenible» i és «bona per la salut i per la ciutat».

Des del Consistori han informat que es poden inscriure totes les persones que vulguin, sense límit d'edat i independentment de les seves condicions físiques, ja que el caràcter de la Diada Ciclista és «popular».

Les inscripcions es poden tramitar en línia fins al 2 d'abril, són gratuïtes i estan limitades als 3.000 participants. Enguany no hi haurà inscripcions ni entrega de dorsals el dia de la prova.

Així mateix, a totes les persones inscrites se'ls entregarà un dorsal, un bidó d'aigua reutilitzable i el tiquet pel sorteig, que hauran de recollir a Son Moix, a Germans Escales, a Son Hugo o en el Corte Inglés.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Obvi, fa mes de 2 anys
I totes les altres festes que no es van poder fer per la mateixa causa, ja estan programades?
Si no, seria una una injustícia i i una discriminació.
Valoració:0menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente