algo de nubes
  • Màx: 17.67°
  • Mín: 8.69°
13°

El Visit Calvià Hidrobal s'encomana al Galatzó en un punt clau de la temporada

Miquel Vidal: «L'equip està mentalitzat de la importància del partit»

El Visit Calvià Hidrobal afronta aquest dissabte (17.00 hores) un dels partits més importants de la temporada. El filial del Palma Futsal continua lluitant per mantenir-se en la Segona Divisió de futbol sala i aquest cap de setmana rebrà un dels seus rivals directes, el FS Talavera.

L'equip dirigit per Miquel Vidal fa tres jornades que no aconsegueix la victòria i s'ha marcat el duel d'aquest dissabte en el Pavelló Municipal de Galatzó com a punt d'inflexió, revertir l'actual situació i tornar i tornar a la dinàmica de jornades anteriors.

El tècnic mallorquí coneix la importància del duel i reconeix que «l'equip està mentalitzat de la importància del partit». A més, confia en el fet que el factor camp pugui ser determinant com ha estat a l'inici d'aquesta segona volta.

Per altra banda, el FS Talavera arriba després de guanyar dos partits consecutius, contra el Barça B i el Betis B, dos equips molt similars als mallorquins per la seva condició de filial.

Això i la situació dels dos conjunts en la classificació fa que el duel cobri encara més importància. A més, Vidal també ha assenyalat que «és clau mantenir l'avantatge del golaveratge a favor».

Per tal d'aconseguir-ho, aquest cap de setmana les entrades seran gratuïtes.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.