algo de nubes
  • Màx: 15.01°
  • Mín: 7.61°
10°

El cap de setmana esportiu en titulars

El resum del cap de setmana. Els resultats dels principals equips mallorquins en aquesta jornada.

El Palma Futsal es llueix en el Palau Blaugrana

FC Barcelona 1-3 Palma Futsal

El Palma Futsal firma un partit brillant i assalta el Palau Blaugrana. L'exhibició defensiva dels mallorquins, que arriba a la Supercopa amb tres victòries i un empat des de la tornada a la competició oficial, ajuda a l'equip a continuar escalant posicions i ja són quarts.

De Galarreta acaba la temporada abans d'hora

El Mallorca ha confirmat aquest dilluns la lesió d'Iñigo Ruís de Galarreta que ha sofrit una rotura de la plàstia del lligament creuat anterior del genoll esquerre. En els pròxims dies es valorarà la data i els detalls de la cirurgia per procedir a l'operació.

L'Atlètic Balears salva un punt

Atlètic Balears 1-1 Gimnàstic de Tarragona

L'Atlètic Balears va tenir el control del partit en tot moment, però va haver de remar a contracorrent per igualar el duel després del magnífic gol de Pablo Fdez. Els mallorquins no marcaren el gol de l'empat fins als darrers instants de partit, quan Canario envià al fons de la xarxa el rebuig d'un córner.

El Mallorca queda a les portes

Real Betis Balompié 2-1 Reial Mallorca

El Mallorca perd en el Benito Villamarín tot i donar una bona imatge. Els vermells no pogueren endur-se els tres punts, i tornen amb la polèmica lesió d'Iñigo de Galarreta. Després d'aconseguir empatar el duel, el Mallorca acabà perdent el partit i a un home fonamental per Luís García Plaza.

El Palmer Palma suma la tercera victòria de la temporada

Palmer Alma Mediterrània Palma 91-88 Leyma Coruña

El Palmer Alma Mediterrània Palma va sumar la tercera victòria de la temporada després de guanyar (91-88) al Leyma Bàsquet Coruña en un partit espectacular dels mallorquins. El conjunt balear va saber refer-se d'un moment delicat per poder capgirar el marcador i sumar una victòria que dona esperances per aconseguir el principal objectiu, fermar la permanència.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.