cielo claro
  • Màx: 21.28°
  • Mín: 13.54°
22°

La jornada esportiva en titulars. El Mallorca ja té rival per la Copa

Aquests són els titulars més destacables de la jornada esportiva.

El Reial Mallorca anúncia el seu primer reforç

El Reial Mallorca ha anunciat aquest divendres la primera incorporació del primer equip en aquest mercat d’hivern. El conjunt mallorquinista ha arribat a un acord amb el PSG per la cessió del porter Sergio Rico fins al final de la temporada.

El Mallorca jugarà a Vallecas els quarts de la Copa

El Reial Mallorca s’enfrontarà al Rayo Vallecano en els quarts de final de la Copa Segons ha determinat el sorteig celebrat aquest divendres a la Ciutat del Futbol de Las Rozas (Madrid).

Nadal: «Ha estat el meu millor partit d'ençà la meva tornada»

El tenista manacorí Rafel Nadal ha assegurat que la victòria d'aquest divendres davant el Rus Karen Kachanov (6-3, 6-2, 3-6, 6-1), que l'ha classificat pels vuitens de final de l'Obert d'Austràlia, ha estat el seu «millor partit» des de la seva tornada a les pistes després de cinc mesos, i ha afirmat que li dona «molta energia» per continuar en el primer 'Grand Slam' de la temporada.

L'Espai Suscultura organitza un torneig de Truc i unes jornades per ensenyar a jugar

L'Espai Suscultura ha organitzat un campionat de Truc el pròxim 29 de gener a partir de les 16.00 hores. L’associació també ha muntat unes jornades per ensenyar les regles i donar a conèixer el joc els dies previs al torneig, els dies 26 i 27 de 20.00 a 21.00 hores al mateix Espai Suscultura.

Simeone: «Tenc la mateixa il·lusió que tenia el primer dia a l’Atlético»

L’entrenador de l’Atlético de Madrid, Diego Pablo Simeone, ha demanat aquest divendres «unió i tranquil·litat» davant la «situació de dificultat» que travessa l’equip, assegurant que sent «la mateixa il·lusió» que tenia el primer dia com a tècnic ‘rojiblanco’.

Ansu Fati té una lesió al bíceps femoral

El davanter del FC Barcelona Ansu Fati té una lesió muscular en el bíceps femoral de la cama Esquerra, Segons confirma un primer examen després d’abandonar el partit entre l’Athletic Club a la Copa. El club ha confirmat que encara haurà de passar unes proves per confirmar la tornada del ’10’ blaugrana.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.