cielo claro
  • Màx: 17.61°
  • Mín: 9.88°
13°

La tornada de Virginia i molt més en els titulars esportius de la jornada

Aquests són els titulars més destacables de la jornada esportiva.

Virginia Torrecilla torna a una convocatòria dos anys després i estarà «disponible» per la Supercopa

La migcampista Virginia Torrecilla podria tornar a jugar un partir de futbol quasi dos anys després. Després de superar un càncer, la mallorquina està convocada per la semifinal de la Supercopa que arranca aquest dijous a Las Rozas.

Lineker guanya el Premi Vázquez Montalbán de periodisme

L'exfutbolista anglès Gary Linejer, ara comentarista de futbol, agafa el relleu a Jorge Valdano com a guanyador del Premi Vázquez Montalbán de periodisme esportiu que atorga el FC Barcelona al Col·legi de Periodistes de Catalunya.

Nadal fa una altra passa a Melbourne i espera la seva primera gran prova

El tenista mallorquí Rafel Nadal passa de ronda sense problemes a l'Obert d'Austràlia, el primer 'Grand Slam' de la temporada. Aquesta vegada, el manacorí s'ha imposat (6-2, 6-3, 6-4) a l'alemany Yannick Hanfmann.

L'expresident i l'exgerent de la Federació Balear de Tenis, a judici per un presumpte desviament de fons

La Secció Segona de l'Audiència Provincial de les Balears ha programat per principis de juny el judici a l'expresident de la Federació Balear de Tenis, Jaume Amengual, i l'exgerent, Luciano Gutiérrez, per un suposat desviament de fons de més de 115.000 euros.

Eivissa defensa que l'esport a l'illa és «salut, competició, però sobretot turisme»

Eivissa ha defensat que l'esport a l'illa és «salut, competició, però sobretot turisme» en la presentació del seu calendari d'esdeveniments esportius pel 2022 a la Fira internacional de Turisme (Fitur) a Madrid, segons ha afirmat aquest dimecres el president del Consell d'Eivissa, Vicent Tarí.

Arranca l'Europeu de futbol sala

Aquest dimecres ha començat la Copa d'Europa de seleccions. El partit inaugural ha estat entre Sèrbia i Portugal (2-3), i més tard s'ha jugat l'Holanda Ucraïna. La selecció espanyola no debutarà fins al dissabte 22 de gener i ho farà davant Bòsnia Hercegovina.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.