algo de nubes
  • Màx: 20°
  • Mín: 14°
15°

Els titulars esportius de la jornada i les Supercopes

Aquests són els principals titulars de la jornada esportiva.

Boris Becker, exentrenador de Djokovic, li recomana vacunar-se

L’extenista alemany Boris Becker, tres vegades campió de Wimbeldon, ha criticat aquest dimecres com algunes expressions de la família del tenista serbi Novack Djokovic dels darrers dies després de la polèmica sorgida per la seva entrada a Austràlia i li recomana vacunar-se.

La Supercopa femenina es jugarà a Las Rozas

La Ciutat del Futbol de Las Rozas, seu de la Federació espanyola de futbol, allotjarà la Supercopa femenina de 2022 que es disputarà entre els dies 19 i 23 de gener. A la setena edició del torneig hi participaran el Levante, el Real Madrid, l’Atlético de Madrid i el FC Barcelona.

Marcelino: «No som enfora de l’Atlético a un partit»

L’entrenador de l’Athletic Club, Marcelino García Toral, ha assegurat en la prèvia de la semifinal de la Supercopa contra l’Atlético de Madrid que no són enfora del nivell dels ‘colchoneros’ en una lluita a un únic partit, ha afegit que aniran «per totes» per aprofitar la il·lusió de revalidar el títol guanyat el 2021.

Marcelino: «No som enfora de l’Atlético a un partit»

L’entrenador de l’Atlético de Madrid, Diego Pablo Simeone, ha insistit en la rellevància de la semifinal de la Supercopa, deixant clar que «quan et poses la camiseta de l’Atleti tots els partits són importants», després d’elogiar «l’equilibri i gran treball» aconseguit per Marcelino en l’equip basc.

Michel, tècnic del Girona: «Parlar en català em sembla la millor manera d'integrar-me. El que ho vulgui entendre bé i el que no em pareix de ment curta»

L’actual entrenador del Girona FC, Miguel Ángel Sánchez ‘Michel’, ha estat objecte d’elogis aquesta darrera setmana per sorprendre a tota la premsa parlant en català tot i dur només un parell de mesos vivint a la ciutat catalana.

El Barça femení tomba 5-0 a l’Sporting Huelva

El hat-trick de de Martens impossibilita qualsevol reacció del Huelva i atorga la victoria a les blaugranes que segueixen líders. El Barça va a per la lliga perfecte i ja duen 17 victories en 17 partits. La golejada ha estat culminada per Rolfo i Alexia.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.