cielo claro
  • Màx: 23°
  • Mín: 14°
13°

El mercat no s'atura a la setmana de la Supercopa i la Copa. Els titulars de la jornada

Aquests són els principals titulars de la jornada esportiva.

El Palmer Palma es continua reforçant i incorpora a Marinov

El Palmer Alma Mediterrània Palma anuncia el fitxatge de Pavel Marinov. L'escolta d'1,99 arriba de jugar amb el Constanta de la lliga romanesa.

L'Atlètic Balears anuncia que ja ha venut 1.000 entrades pel partit del València

L'Atlètic Balears va anunciar a les seves xarxes socials que ja han venut 1.000 entrades, durant les primeres 24 hores de disponibilitat, pel partit contra el València d'aquest cap de setmana.

José Fran: «el València haurà vist que no pot venir relaxat»

El jugador de la plantilla José Fran va fer saber als mitjans de comunicació la «il·lusió i l'alegria» de l'equip pel partit de diumenge, encara que ha advertit que «el València haurà vist que no pot venir relaxat».

Joan Sastre viatja a Grècia per fitxar pel PAOK

El lateral mallorquí abandonarà el Reial Mallorca després de ser al club des dels 12 anys. Serà la tercera sortida del club en aquest mercat d’hivern. Ja ho han fet de manera oficial Lago Júnior que marxà a l’Osca i Febas al Màlaga.

Els participants de la Supercopa d’Espanya ja viatgen a Aràbia Saudita

Els quatre participants de la Supercopa d’Espanya ja són a Aràbia Saudita per competir pel trofeu. Aquest dimecres arrancarà el torneig amb el partit entre FC Barcelona i Real Madrid i el dijous, a l’altra semifinal, s’enfrontaran Atlético de Madrid i Athletic Club. La final serà el pròxim diumenge.

Xavi: “És un repte, un examen i pot ser un punt d’inflexió”

L’entrenador del FC Barcelona, Xavi Hernández, va reconèixer que el Clàssic de semifinals de la Supercopa d’aquest dimecres a Riad, és un “repte i un examen” que pot ser un “punt d’inflexió” pel seu projecte, que guanyaria confiança en cas de superar l’etern rival.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.