cielo claro
  • Màx: 19.52°
  • Mín: 9.97°
13°

Els reptes dels mallorquins a la Copa i molt més en aquesta jornada esportiva

Aquests són els principals titulars de la jornada esportiva.

El Mallorca s’enfrontarà a l’Espanyol de Vicente Moreno als vuitens de final

El conjunt mallorquinista rebrà a Son Moix a l'Espanyol del seu exentrenador, Vicente Moreno. El duel entre els dos recents ascendits s'espera tan igualat com les darreres vegades que s'han trobat a Lliga. Aquesta mateixa temporada el partit acabà 1-0 favorable al Reial Mallorca.

L’Atlètic Balears donarà continuïtat al somni rebent el València

L’Atlètic Balears rebrà al tercer 'Primera' de la temporada. El València visitarà l'Estadi Balear (diumenge 16 de gener a les 12.00 hores) en un partit que el conjunt blanc-i-blau afronta amb la mateixa il·lusió que les dues rondes anteriors, on va aconseguir eliminar el Getafe (5-0) i el Celta (2-1).

Nadal passa a semifinals sense jugar

El tenista manacorí Rafel Nadal ha passat directe a semifinals del torneig de Melbourne (Austràlia) sense jugar després que el seu rival de quarts de final, el neerlandès Tallon Griekspoor, no es presentés al partit per una lesió al peu.

Jaume Munar s'acomiada del torneig de Melbourne

Jaume Munar s’ha acomiadat del certamen australià davant el nord-americà Maxie Cressy (7-6 (3), 6-4). Després d’un ‘break’ per cada jugador, el primer parcial s’ha decantat en el ‘tie-break’ per Cressy, que va aconseguir també adjudicar-se el segon amb una solitària ruptura en el sèptim joc.

Benjamin Mendy, acusat de delictes sexuals, surt lliure baix fiança

El futbolista del Manchester City Benjamin Mendy va ser alliberat després de pagar la seva fiança fins la seva pròxima audiència judicial el pròxim 24 de gener, després de ser acusat el 26 d’agost de l’any passat de vuit delictes sexuals greus contra cinc dones.

Alexia Putellas i Jenni Hermoso nominades al premi ‘The Best’

Les jugadores del FC Barcelona Alexia Putellas i Jenni Hermoso són dues de les tres finalistes del premi FIFA The Best, el guardó que reconeix els millors futbolistes de l’any i pel que pugnaran a la categoria masculina, Leo Messi, Robert Lewandowski i Mohamed Salah.

Xavi: «És un bon partit per demostrar que estam en ascendència»

L’entrenador del FC Barcelona, Xavi Hernández, ha assenyalat que el partit amb el Granada que dur sis partits invicte és un bon repte i moment per demostrar «l’ascendència» de l’equip pel que fa al joc i els bons resultats, just abans de la Supercopa d’Espanya.

L’ACB reorganitza el seu calendari per la pròxima setmana

L’ACB anuncia aquest divendres la reorganització per la setmana que ve del seu calendari competitiu de la Lliga Endesa, alterat pels casos de Covid en els equips i que ja comptarà amb l’aplaçament de dos duels de la jornada 18.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.