cielo claro
  • Màx: 17.04°
  • Mín: 10.56°
10°

La jornada esportiva en titulars. Calm: «Les nostres armes són la il·lusió i l’afició»

Aquests són els principals titulars de la jornada esportiva.

Calm: «A un partit pot passat de tot, i les nostres armes són la il·lusió i l’afició»

L’entrenador de l’Atlètic Balears ha valorat el partit davant el Celta després de la sessió preparatòria d’aquest dimarts. Calm s’ha mostrat optimista amb el partit de Copa del Rei que es disputarà a l’Estadi Balear aquest dimecres a les 20.00 hores.

Mor Nofre Riera, fundador de ‘Fútbol Balear’

Nofre Riera ha mort aquest dimarts als 65 anys. Riera va ser impulsor de la web ‘Fútbol Balear’ i de l’empresa Conecta Balear, que ha donat suport a multitud d’equips de l’Illa, principalment al Palma Futsal.

Nadal i Munar guanyen a Melbourne

El manacorí Rafel Nadal ha tornat a la competició oficial després de cinc mesos de recuperació i després d’haver superat la Covid-19. Nadal ha guanyat al costsat de Jaume Munar, un altre mallorquí alumne de la Rafa Nadal Academy (6-3,3-6, 10-4) als argentins Sebastián Báez i Tomás Etcheverry.

El golf augmenta un 4,8 per cent les seves llicències

El golf acaba el 2021 amb 284.954 federats, un 4,8 per cent més que en el 2020, segons les dades del recompte oficial ofert per la Federació espanyola de Golf.

Raúl Campos deixa el Palma

El Palma Futsal va anunciar aquest dilluns que Raúl Campos deixa l’equip per motius personals. L’internacional espanyol competirà el que queda de temporada en el Manzanares Fútbol Sala Quesos Hidalgo.

Xavi: «Dembelé haurà de fer un esforç per renovar»

L’entrenador del FC Barcelona, Xavi Hernández, va assegurar que el seu jugador Ousmane Dembelé haurà de “fer un esforç” per renovar i evitar així que no avanci la negociació, mentre que va reconèixer la dificultat de jugar-se la defensa del títol de Copa amb un primer partit a Linares.

Correa renova amb l’Atleti fins al 2026

El futbolista argentí Ángel Correa jugarà en l’Atlético de Madrid quatre temporades més, després de l’acord entre el jugador i el club.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.