cielo claro
  • Màx: 22.59°
  • Mín: 13.08°
22°

Els titulars esportius de la jornada. Barça i Madrid s’enfrontaran per seguir a la Copa d’Europa

Aquests són els titulars esportius de la jornada esportiva d'aquest dilluns.

Barça i Madrid s’enfrontaran per seguir a la Copa d’Europa

El Real Madrid i el FC Barcelona, actual guanyador de la Copa d’Europa, s’enfrontaran el pròxim mes de març en els quarts de final de la competició continental femenina. Els dos equips cercaran una plaça a les semifinals per enfrontar-se a l’Arsenal o el Wolfsburgo.

Rafa Nadal positiu per la Covid-19 en tornar d’Abu Dhabi

El tenista mallorquí ha estat positiu en tornar a les pistes cinc mesos després. L’esportista ho ha anunciat en el seu compte oficial de Twitter.

La RFEF aprova un pressupost de rècord

La Real Federació Espanyola de Futbol (RFEF) ha aprovat aquest dilluns un pressupost rècord amb més de 406 milions d’euros pel 2022 a l’Assemblea General Extraordinària celebrada a la Ciutat del Futbol de l’organisme, a Las Rozas (Madrid).

La selecció espanyola de futbol sala doblega a la portuguesa

La selecció espanyola de futbol sala goleja (6-0) a la selecció portuguesa a un més de començar l’Europeu en els Països Baixos.

Mallorca serà la seu del Campionat d’Espanya de ciclisme

Mallorca allotjarà el Campionat d’Espanya de ciclisme en carretera elit sub-23 del 24 al 26 de juny de 2022, segons s’ha anunciat aquest dilluns a la gala del 125 aniversari de la Federació de Ciclisme de les Illes Balears.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.