cielo claro
  • Màx: 16.97°
  • Mín: 9.69°

La jornada esportiva en titulars. Què ha passat aquest divendres en el món de l'esport?

Aquests són alguns dels titulars d'aquesta jornada esportiva de divendres

Athletic, Barça i Madrid presenten 'Projecte Sostenible' com a alternativa a LaLiga Impulso

L'Athletic Club, el FC Barcelona i el Real Madrid han presentat als altres clubs professionals de LaLiga la «solució financera racional» 'Projecte Sostenible', una proposta que és «15 vegades més econòmica» amb un estalvi de 12.200 milions, i per 25 anys en lloc dels 50 que suposa LaLiga Impulso, el projecte de la patronal amb el fons de capital risc CVC.

L'Atlético Mineiro campió de lliga 50 anys després

L'Atlètico Mineiro ha guanyat el Brasileirao, la màxima categoria del futbol brasiler, després de remuntar el seu partit davant el Bahía (2-3). L'exjugador de l'Atlètic de Madrid, Diego Costa, de 35 anys ha marcat 18 gols i ha repartit 7 assistències durant tota la competició. A més, a l'equip també hi juga en Hulk, exjugador del Zenit i l'Oporto.

El Bayern – Barça es jugarà a porta tancada

El partit que enfrontarà el Bayern de Munich i el FC Barcelona corresponent a la darrera jornada de la fase de grups de la Lliga de Campions, es jugarà a porta tancada després que Baviera hagi decidit tancar tots els estadis a partir d'aquest dissabte. El Barça es jugarà la classificació a octaus de final sense públic.

Carles Puyol: «Alexia és capitana, líder i 'Reina' i s'ho mereix»

L'excapità del FC Barcelona, Carles Puyol, va entregar a la capitana del Barça Femení, Alexia Putellas, una corona d'or amb la qual Nike va voler fer un homenatge a la migcampista després de guanyar la Pilota d'Or.

Javier Guillén: «La Volta és l'esdeveniment esportiu amb més presència internacional»

El director de la Volta a Espanya, Javier Guillén, reconeix que l'edició de 2020 va ser la «més complicada d'organitzar», encara que es va mostrar orgullós de dirigir l'esdeveniment esportiu «amb més projecció internacional» i que «més ha crescut», en comparació amb el Tour de França i el Giro d'Itàlia.

El Barça s'apropa a la Final Four i el Levante guanya per seguir viu

Els dos equips guanyen les seves jornades a la Copa de Campions de Futbol Sala i segueixen amb opcions d'arribar a la final. El Barça guanya (4-8) al FP Halle Gooik, mentre que el Levante ho fa (2-3) al Haldalás VSE.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.