cielo claro
  • Màx: 22.41°
  • Mín: 13.08°
22°

Calvià renova el conveni amb El Toro Rugby Club per millorar el rendiment social i emocional dels joves del municipi amb dificultats

L'Ajuntament de Calvià i El Toro Rugby Club han renovat aquest dimarts el seu conveni de col·laboració, amb l'objectiu que quatre joves amb dificultats socials del municipi participin en les diferents activitats esportives organitzades per l'entitat.

Segons ha explicat el Consistori, l'Ajuntament aportarà 2.940 euros per cobrir les despeses de participació dels joves a les activitats, amb la finalitat de millorar el seu rendiment social, emocional i aprenentatge en matèria de resolució de conflictes.

La finalitat del conveni és sensibilitzar els joves amb dificultats sobre els valors d'una societat basada en el benestar comú a través del rugby, «proporcionant la integració i la cerca de solucions a problemes familiars, emocionals i econòmics».

A més, també es vol incidir en el respecte a si mateixos i a les altres persones involucrades en les activitats, i proporcionar a aquests joves «una xarxa social i emocional real on aprendre, relacionar i resoldre conflictes de manera supervisada i, després, de manera més autònoma».

El Toro Rugby Club ha rebut propostes dels instituts d'educació secundària de Calvià sobre possibles candidats i candidates a participar en les activitats entre l'alumnat que reuneix les condicions. Les educadores socials municipals també compten amb aquest recurs d'àmbit esportiu i socioeducatiu, si es creu convenient.

El Toro Rugby Club és una associació esportiva de Calvià amb seu en el camp de rugby de Son Caliu «que es defineix pel seu compromís perquè es difonguin els valors de l'esport», han conclòs des de l'Ajuntament.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.