algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 13°
14°

La mallorquina Violeta del Reino es proclama campiona del món de vela adaptada

La regatista mallorquina Violeta del Reino, del Club de Vela Port d'Andratx (CVPA), s'ha proclamat aquest cap de setmana campiona del món de vela adaptada en la categoria femenina Hansa 303.

Concretament, l'esportista va acabar primera en la classificació femenina de Palerm (Itàlia), ciutat en la qual es va disputar aquest Campionat del Món. Amb aquesta, ja són tres les medalles d'or que ha aconseguit a nivell mundial.

En nota de premsa, el Club de Vela ha explicat que les condicions meteorològiques varen ser especialment desfavorables, de manera que els regatistes només varen poder disputar cinc de les deu proves programades en aigües de Sicília.

Amb aquest triomf, la regatista mallorquina ha aconseguit el seu tercer títol de campiona del món. Els dos anteriors els va obtenir en 2017 i 2019. A més, enguany s'ha proclamat també bronze en els campionats d'Europa celebrats a Àustria. Anteriorment, Del Reino va ser olímpica en els Jocs de Rio de 2016.

En aquest Campionat del Món de Palerm ha destacat també la participació de la resta de la formació del Club, amb el vuitè lloc d'Aina Gelpí i les posicions aconseguides per Sergi Roig (26a) i Isaías Iglesias (40a).

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Toni, fa mes de 2 anys

Mallorquina, també de parla?

Valoració:1menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente