cielo claro
  • Màx: 22.25°
  • Mín: 13.08°
22°

Els Jocs Olímpics de Tòquio se celebraran sense públic

Els Jocs Olímpics de Tòquio se celebraran, però finalment, no hi haurà públic als estadis. Els organitzadors de la cita olímpica han pres aquesta decisió poc després que el govern japonès ha allargat l'estat d'emergència a Tòquio fins al 22 d'agost.

En un principi s'havia plantejat que es reduís l'assistència a les proves esportives a només 5.000 espectadors i com a màxim fins a les 21 hores. Aquestes mesures que havien rebut el suport explícit del president del COI, Thomas Bach, que tot just acabava d'arribar a la capital del Japó.

Finalment, s'ha decidit que els Jocs siguin a porta tancada davant el gran nombre de contagis per coronavirus a l'àrea metropolitana de Tòquio, segons ha confirmat la ministra japonesa Tamayo Marukawa.

La decisió s'ha pres en una reunió entre representants del comitè organitzador japonès presidit per Seiko Hashimoto, els Comitès Olímpic, amb Thomas Bach, i Paralímpic, amb Andrew Parsons, Internacionals, i de les autoritats de Tòquio (Yuriko Koike, governadora de la capital).

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.