muy nuboso
  • Màx: 17.47°
  • Mín: 11.57°
14°

Els atletes prenen el carrer

Inca, Alcúdia i Calvià acolliren les tradicionals curses de Sant Silvestre amb un gran èxit de participació. La primera edició de la cita calvianera fou la que congregà més corredors, 694

22628
Els especialistes del triatló i duatló dominaren la 29a edició de la Sant Silvestre d’Inca. | dB.

Les sis proves disputades a les Illes durant els darrers dies d'any foren tot un èxit i un total de 2.650 atletes competiren en les corregudes estel·lars i prengueren els carrers per acomiadar el 2012 fent esport. Tres corregudes a Mallorca, dues a Menorca i la Pujada a la Catedral d'Eivissa completaren el menú atlètic.

Mallorca disposà enguany de tres curses de Sant Silvestre, separades només per una hora de sortida. Magaluf, Alcúdia i Inca en foren els escenaris.

La més vella, la d'Inca, arribà a l'edició número 29 amb 646 inscrits. El guanyador masculí fou el triatleta Miquel Àngel Fidalgo (ADA Calvià), que superà en els darrers metres el pobler Miquel Capó (GardenHotels) i a un altre triatleta, el més jove dels germans Mola, Lucas. En la categoria femenina vencé Sebastiana Llabrés, seguida d'Irene Portillo i Margalida Oliver.

La tercera edició del Memorial Alícia Bauçà aplegà fins a 417 inscrits a Alcúdia. En la correguda llarga, de 7,5 km, triomfà Jonatan Gómez (GardenHotels), seguit de Rafa García i Miquel Ensenyat. El premi per a la primera dona va ser per a l'excampiona de ciclisme Marga Fullana (GardenHotels), que s'imposà amb autoritat a Xisca Llamas i Marisol Martín. En la prova curta, de 2,5 km, es registraren les victòries de Pere Mateu (Altura Lloseta), per davant de Miquel Josep Torrens i Joan Siquier, i d'Aina Vadell, seguida de Xisca Torrens i Joana Bel Socias.

El debut de la Sant Silvestre de Calvià fou tot un èxit, ja que hi participaren 694 inscrits. El migfondista mallorquí del Club Port d'Alacant, Tomeu Rigo, guanyà en solitari, ja que superà Rachid Ibensadi ken i Esteva Barceló. En dones, triomf inqüestionable de Mavi García, seguida de Rocío Delgado i Ton Grauches.

La 33a Pujada a la Catedral d'Eivissa, la degana de les proves illenques, veié les victòries d'Adrián Guirado i Alexia Hartmann (Pitiús), amb un total de 456 atletes apuntats. Els menorquins disputaren les dues curses de Sant Silvestre abans del dia 31. A Alaior venceren Joan Moreno i Marina Bagur; i a Sant Lluís, Rafel Quintana i Mariona Bagur.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.