algo de nubes
  • Màx: 19.99°
  • Mín: 13.1°
19°

La nedadora Gemma Mengual es retira abans dels Jocs Olímpics de Londres

Es considerada la millor nedadora espanyola de tots els temps i té en el seu palmarès 39 medalles en diferents competicions

La nedadora de sincronitzada Gemma Mengual ha decidit retirar-se de la competició als seus 34 anys, abans de participar en els que haurien estat els seus quarts i últims Jocs Olímpics, a Londres aquest estiu, en un anunci que farà oficial aquest dimecres.

Segons ha avançat RNE, fonts properes a la catalana han confirmat que la intenció de la històrica nedadora és retirar-se abans dels Jocs de Londres, on havia de competir en la categoria per equips, i posar fi a una carrera llorejada que va reprendre el passat any després d'un descans per maternitat.

Mengual, considerada la millor nedadora espanyola de tots els temps, té en el seu palmarès 39 medalles aconseguides en diferents Mundials, Europeus i Jocs Olímpics, 7 d'elles d'or.

Segons ha pogut saber Europa Press, la nedadora, que podria continuar vinculat a la Federació Espanyola, que la considera un actiu molt important, farà pública la seva retirada aquest dimecres 15 de febrer en una roda de premsa que convocarà, a partir de les 12.30 hores, al Museu Colet de Barcelona.

 

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.