nubes dispersas
  • Màx: 17.64°
  • Mín: 10.37°
11°

Els guinyols de Canal+ França es burlen de Rafel Nadal

El vídeo comença explicant, amb grans dosis d'ironia, que "Alberto Contador ha desacreditat als esportistes espanyols"

Coincidint amb la controvertida sanció a Alberto Contador, Canal + França ha emès un vídeo en el qual els seus guinyols es burlen de Rafel Nadal amb una velada acusació de dopatge al tennista i en el qual s'assegura, a més, que "Els esportistes espanyols no guanyen per casualitat". L'esport espanyol no ha tardat a reaccionar a la paròdia.

'Les notícies del guinyol', el popular espai que encara s'emet al país veí, ha muntat la peça un dia després que el Tribunal d'Arbitratge Esportiu sancionàs amb dos anys de suspensió a Contador pel seu resultat advers per clembuterol, per la qual cosa ha perdut la seva victòria en la 'gran' francesa d'aquell any i la del Gir d'Itàlia de 2011.

El vídeo dels famosos personatges comença així explicant, amb grans dosis d'ironia, que "Alberto Contador ha desacreditat als esportistes espanyols. Afortunadament Rafel Nadal queda com un gran campió fora de tota sospita".

Després d'aquesta introducció del presentador de làtex, la peça televisiva de Canal + França mostra al guinyol de Rafel Nadal arribant amb el seu cotxe en una gasolinera. Però la sorpresa arriba quan, en lloc de proveir-se, l'esportista beu aigua i posteriorment orina en el dipòsit.

Aquesta acció del tennista fa que de sobte el seu turisme surti literalment disparat fins que uns policies francesos el paren i li exigeixen que tregui la clau del contacte. Els agents asseguren llavors que Nadal ha depassat el límit de velocitat davant de la sorpresa del manacorí.

El vídeo conclou amb la 'moral' "els esportistes espanyols no guanyen per casualitat" sobre un fons amb els logotips de les Federacions espanyoles de ciclisme, automobilisme, futbol, voleibol, espelma, gimnàstica, motociclisme, tir olímpic i tennis.

Precisament aquesta última ja ha anunciat en un comunicat que demandarà Canal+ França per "l'emissió d'un video en el qual, a més d'insinuacions inadmissibles i injurioses, es permet la utilització del distintiu i anagrama d'aquesta federació".

A més, el propi president del Comitè Olímpic Espanyol, Alejandro Blanco, oferirà aquesta mateixa tard una roda de premsa a la seu de l'esmentat organisme a Madrid per donar la seva versió per la polèmica aixecada per l'emissió del vídeo. Blanco "sortirà en defensa de l'esport i dels esportistes espanyols", van anunciar a Europa Press fonts del COE.

Mentre les autoritats esportives espanyoles han pres ja cartes en l'assumpte, alguns esportistes del nostre país han mostrat la seva indignació a través dels seus comptes a la coneguda xarxa social Twitter.

Els futbolistes del Reial Madrid Alvaro Arbeloa i Raúl Albiol han estat dels primers en reaccionar. Mentre el segon ha publicat que "l'enveja és una declaració d'inferioritat", el primer ha 'twitteado' que "els de Canal Plus França tenen raó. No guanyam per casualitat, guanyam perquè som millors... C'est la vie!".

 

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per balears, fa mes de 12 anys

i el minstre del ram, què ha dit? que no eren ells els que havien de defensar l'orgul iber? Pensava deien que la imatge d'aquest estat cutre que tenen l'havien d'arreglar facilíssim

Valoració:6menosmas
Per Jimmy Page, fa mes de 12 anys

Si fóssin espanyols tothom parlaria de brillants. Lo de sempre...

Valoració:-8menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente