algo de nubes
  • Màx: 17.67°
  • Mín: 8.69°
12°

Èxit de la Cursa de s'È

Bel Duran i Gemma Miró, les primeres dones, i Alex Studer, el primer marxador de la carrera entre Alaró, Lloseta i Binissalem

28924
Els dos primers de la tradicional cursa: Roldán (11) i Duran. | M. À. Cañellas.

La tradicional Cursa de s'È, que enguany arribava a l'edició número 23 amb un format nou, va ser per a Guillem Duran en categoria masculina i per a Bel Duran en femenina. Els 873 inscrits varen afrontar un recorregut de 16,2 km, passant primer per Alaró i Lloseta, i acabant als carrers de Binissalem.
La correguda es decidí molt aviat, abans de passar per Alaró. Guillem Duran (ADA Calvià) va forçar el seu company d'escapada, Jonatan Gómez (Gardenhotels Inca), a qui deixà enrere i partí en solitari cap a la meta.
En el pas per Toflà, Duran disposava de més de 300 metres d'avantatge sobre Gómez, qui superava amb 100 metres més Toni Roldán i Carles Coll (Amistat). Més enrere, hi lluitava Miquel Capó, seguit de Carles López (Triatló Sabadell), Carlos Martínez (Mallorca-Toni Peña) i Juan Antonio Fernández (Inca).
Baixant a Lloseta, Duran augmentà el ritme i entrà a la meta amb un temps de 52.08. Toni Roldán va ser el segon, ja que en la darrer part de la cursa recuperà temps i entrà a la meta per davant el seu company de club, Jonatan Gómez. A continuació, hi arribaren Carles Coll, Carlos Martínez, Miquel Capó, Carlos López, Juan Antonio Fernández, Edison Gustavo (Ril Palma 47), Jesús Peralta i Tolo Fiol (Inca), el primer dels M-40.
En dones, Bel Duran i Gemman Miró entraren juntes, amb 1.06.12, seguides de Joana Perelló.
Finalment, en la modalidat marxa, triomfà Alex Flores (Calvià), seguit de Bernardo José i Josema Ballesteros.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.