algo de nubes
  • Màx: 18.04°
  • Mín: 14.66°
17°

La Tramuntana fa la gran tria

Toni Muntaner, Teo Casabal i Juanjo Arquero es disputaran el triomf final de la Challenge. En la volta dels M-50 i 60, dominen els corredors centreeuropeus

Els ports de la serra de Tramuntana foren els encarregats de fer la selecció natural de la Challenge Volta a Mallorca i deixaren només tres corredors amb opcions d'endur-se avui el triomf final. Juan José Arquero, el mallorquí Toni Muntaner i Teo Casabal són els candidats. Arquero (Cala d'Or) guanyà la segona etapa, disputada ahir amb sortida i arribada a Inca, després d'imposar-se en l'esprint a Toni Muntaner (Inca).

Quatre segons més tard entrà Casabal. Quart fou un altre espanyol, Mouso.
Peris fou cinquè i encapçalà el gran grup, en què deixà enrere l'alemany Kalz i Jordi Fernández, els seus adversaris directes en la lluita pel Gran Premi de la Setmana Internacional Màster. Arquero lidera el premi de la muntanya; el català Israel Núñez, les metes volants; i l'esquadra de Cala d'Or, la classificació per equips.

En la cursa dels veterans 50 i 60, hi dominen els estrangers. Els alemanys Hügel, vencedor ahir, i Rottler, i el luxemburguès Mazzapesa entraren amb 1.02 minuts sobre Jurgen Sopp. Aquests quatre es disputaran el triomf decisiu.
Tomeu Quetglas (Montuïri), primer mallorquí, és cinquè en la general.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.